Vepřové maso na způsob džuveče
Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Energie | 11 897 kJ / 2 843 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,58 g |
Tuky | 163,85 g |
Vláknina | 36,54 g |
Cholesterol | 324 mg |
Sodík | 1,95 g |
Sůl | 4,53 g |
Sacharidy | 194,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jelikož doma nebyly všechny suroviny na pravý djuveč, udělala sem si takový svůj a byl vážně dobrý a proto vám ho sem dávám k vyzkoušení!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 9. 2013 08:32
tyhlety džuveče, kavarmy, jachnie apod. Bulharské (balkánské) jídla je skvělé dělat v našich originál bulharských zapékacích hrncích "džuvečích".
najdete je na www.i-keramika.cz
doufám že příspěvek nesmažou, nechci aby to vypadalo jako laciná reklama. já jen, že málokdo ví že se to dá u nás koupit a pak se s tím chudáci lidi tahaj z dovolený, je to velký, těžký a zabírá jim to místo - místo toho aby si raději z bulharska dovezli flašku rakije...
najdete je na www.i-keramika.cz
doufám že příspěvek nesmažou, nechci aby to vypadalo jako laciná reklama. já jen, že málokdo ví že se to dá u nás koupit a pak se s tím chudáci lidi tahaj z dovolený, je to velký, těžký a zabírá jim to místo - místo toho aby si raději z bulharska dovezli flašku rakije...
21. 9. 2010 20:01
+3
21. 9. 2010 19:21
BIBI, ale bych to udělala v jednom pekáčku, já to někdy tak dělám např. dnes, ale to je zase jiný recept, ale máš to moc, takže ti určitě patří bodík, i když nějaký remcálek-remcálková, bude mít "starosti", ale jde to na jídlo,které by mělo být, což je důležité
21. 9. 2010 18:54
vypadá to super+ džuveč mám moc ráda a tohle vypadá taky na dobrůtku
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Soufflé buchta
Přidáno před 1 hodinou
Kefírová rychlovka
Přidáno před 12 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 14 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 17 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zapečená brokolice se smetanou, slaninou, bramborem a sýrem
Zlatka75 uvařil před 43 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Sabos uvařila před 6 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 9 hodinami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 10 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 10 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 10 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 11 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 11 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Zákaz rozdělávání ohně čarodějnice v Praze nezastaví: Plameny se rozhoří na Ladronce, na špekáčky můžete jít do Žlutých lázní
Velikonoční cupcaky: Jsou určeny pro sváteční stůl, ale radost udělají hlavně dětem
Další recepty
Tématické fráze: džuveč z vepřového masa džuveč dzuvec z veproveho džuveč s kuřecím masem madarský džuveč džuveč recept džuveč z kuřecího masa balkánský džuveč džuveč bulharsko recept dzuvec kureci dzuvec vepřové maso recepty džuveč s vepřovým masem džuveč recepty co je dzuvec recept na džuveč vepřové na balkánský způsob džuveč stupnů džuveč s vepřového masa džuveč z veproveho masa recept
Suroviny: maso vepřové, cibule, slanina, rajče, paprika čerstvá červená, fazolky zelené, žampióny, brambory, rýže, protlak rajčatový, sádlo, koření provensálské, petržel, pažitka, pepř, sůl
Vepřové maso na způsob džuveče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WqWx
4 názory