Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Skladane kolozvarske zeli

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba tepelné úpravy: 40 min

40 min (40 min tepelná úprava)

5. 4. 2008 22:57

Suroviny

Porce: 2 porcie, pekacik 20 x 20

Nutriční hodnoty

Energie3 415 kJ / 816 kcal
Bílkoviny62,37 g
Tuky34,19 g
Vláknina15,25 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 2,22 g
Sůl5,45 g
Sacharidy59,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento (s fotopostupom) a moje dalsie recepty najdete na

http://chalupnikovi.com/recepty/?p=2972

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas (moderátorka)

7. 1. 2009 12:19

Jako ke slovní přestřelce, ne k fotce ;-)

Merylas Merylas (moderátorka)

7. 1. 2009 12:19

:-O, nemám co dodat.

vybusna vybusna

7. 1. 2009 11:11

:-Dpravdaze tejaja....ja som na tuto diskusiu ani nepomyslela...len som chcela ukazat, ako som spociatku priserne fotila

tejaja tejaja

7. 1. 2009 10:30

Možno to tak vyzerá, ale myslím, že nie...;-)my sa s výbusnou poznáme už skôr, to, že si niekto vymieňa názory, je podľa mňa v pohode... aj keď možno ostrejšie, nie? Čo povieš výbusná?:-D:-D;-);-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 1. 2009 22:59

vybusna, tejeja:-)):-D koukám, ty začátky byly ostré :-)):-D

tejaja tejaja

17. 4. 2008 23:27

výbusná, vždyť my se známe :))) Je to jasné :)))

vybusna vybusna

17. 4. 2008 12:21

to> tejaja.....mate pravdu nemusi sa tu len chvalit a vychvalovat sa.

tejaja tejaja

8. 4. 2008 16:45

Mimojiné, odkud víte, kdo dal známku 5 ? Chodí tady lidí víc.

tejaja tejaja

8. 4. 2008 16:44

Ono jsou jídla, kde jeden název zahrňuje více variant a jídla, kde to znamená přesně jedno jediné jídlo. Ale chci se zeptat, tady se taky smí jenom chválit ? Známek je tady pět. A skušený kuchař ví podle receptury odhadnout výsledek. Nemusí chutnat.

Amira Amira

6. 4. 2008 15:11

Nechci vám do toho mluvit, ale myslím, že třeba na rizoto je taky spousta receptů a nikdo se nepozastavuje nad tím, že se všechny jmenují stejně - rizoto. A dávat špatnou známku bez ochutnání jen kvůli názvu? To není fér.

vybusna vybusna

6. 4. 2008 14:17

nemyslela som ci ste jedla kolozvarsku kapustu ako taku....ale konkretne tento recept, ktory som uviedla...mala som zato, ze sa nehodnoti nazov, ale jedlo....ak Vas to ukludni, mozem poziadat prevadzkovatelov, aby ten nazov zmenili na povedzme....moja skladana kolozvarska kapusta....aj v tom pripade mu date 4ku? bez toho, zeby ste ho podla receptu pripravila a ochutnala? btw....receptov na kolozvarsku kapustu v madarsku je tolko, ako priblizne v cechach na svieckovu....no.myslim, ze uz niet o com sa tu dohadovat....prijemny den

tejaja tejaja

6. 4. 2008 13:21

Jasne, kolžváske zelí dělám často, recept přímo z Maďarska, takže vím, o čem mluvím

vybusna vybusna

6. 4. 2008 10:40

preto som dala nazov skladane....mohla som radsej napisat >moje>....a vyskusala ste uz toto jedlo ked ste mu dala hned znamku 4?

tejaja tejaja

6. 4. 2008 09:01

Takhle se koložvárske zelí nedělá.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: koložvarská kapusta kolozvarska kapusta recept kološvárské zelí kološvárské zelí recept kapustove zeli maďarské zelí kološvárské zelí na maďarský způsob recept kološvárská kapusta recepty kološvárské zelí recept koložvárská kapusta skladana kapusta koložvárska kapusta recepty kološvárské zelí babica sedmihradské zelí mleté maso zelí rýže madarska kapusta kološvarské zelý rýže se zelím a mletým masem kološvárská rýže koložvárska kapusta s mletým masem

Suroviny: maso vepřové mleté, zelí kysané, cukr, rýže, smetana kysaná, cibule, česnek, olej, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, kmín mletý, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Skladane kolozvarske zeli

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o5N