Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kološvárské zelí III.

Hodnocení receptu je 4,7 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

7. 6. 2010 12:07

Suroviny pro 6

6

Dárkové
POUKAZY

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 782 kJ / 1 382 kcal
Bílkoviny30,28 g
Tuky30,15 g
Vláknina20,63 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 140 mg
Sůl0,33 g
Sacharidy241,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Fotku na talíři nemám, mým klukům to tak chutnalo, že to zblajzli dřív, než jsme přišla s foťákem

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Simona Skolakova Simona Skolakova

5. 12. 2022 00:44

Alice Magdalena: a co tím básník chce říci???;-);-);-);-)někdy je člobrda rád,že udělá večeři ze surovin a je rád ,že je to rychlé a rodinku zasytí;-)Já nejsem proti pokud to není denně;-):-K

Dajda Dajda

4. 12. 2022 21:25

Alice Magdalena: Tak si někdy zkuste koupit poctivou vepřovku od firmy Polabské uzeniny. ;-)

Alice Magdalena

4. 12. 2022 20:05

Nechci vědět, co tvým klukům servíruješ jindy, když se po této "dobrotě" jen zaprášilo. Pokud někdo používá doma na vaření masovou konzervu, tak není ani kuchař amatér. To je zoufalec.:-((

vanilka70 vanilka70

25. 9. 2014 10:08

:-O vidím prvně zkusím uloženo bodík se mě zbíhají sliny už safra :-8:-p:yes:

Martina29 Martina29

8. 2. 2014 19:16

Tak jsem udělala a mělo velikýý úspěch :-8 - málo bylo.:-p Z předešlého dne mně zůstalo ze zabíjačky trochu prejtu, tak jsem ho přidala k mletému masu - konzerva nebyla - a opravdu to nemělo chybu.:yes: Bodík je na místě:yes:

Karin

28. 1. 2014 14:19

Květuško, díky za super recept,po roce jsem ,,Koložváry,, udělala dle tvého receptu a manžel byl blahem bez sebe,hned se staral, zda-li mu zůstane ještě na zítra, skvělá dobrota.:-K:yes:

Věra

2. 2. 2013 10:14

Vynikající recept :yes::-K

Kroupa

21. 1. 2013 14:34

Jediný správný recept na kološvárské zelí je v knize Achille Gregora "Muž v zástěře". Tady na netu všichni uvádějí recept na pouhou přílohu, netušíce, že hlavním chodem je vepřová kotleta a k ní se přidává zde uvedené "kološvárské zelí".

Kroupovka Kroupovka

15. 2. 2012 10:41

daniel: no sorry, ani zelí není pravé, naložené a doma zkysané, asi se budu meset nad sebou zamyslet a zkrátit si pracovní dobu abych stihla večeři včas a nejedli jsme o půlnoci

daniel

8. 2. 2012 21:01

kruci co ta konzerva a předvařená rýže? je to sice rychlé, ale přeci nejsme ve vývařovně ale doma.

petrzelka

7. 6. 2010 18:32

To nemusí být vůbec špatné,posílám ti bodík:yes::-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše chalupářská
kuchařka

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Další recepty

Tématické fráze: koložvárské zelí kološvárské zelí podle pohlreicha kološvárské zelí s ryzi kološvárské zelí skládané koložvárské zelí recept kolšvárské zelí kološvarcké zelí jak správně naložit zelí koloszvárské zelí nejlepší recept na kološvárské zelí kološvartské zelí zeli recepty koložvárské zelí recepty jak uvařit zelí kolosvarskezeli košvarské zelí kološvarské kysané zelí kolosvardske zeli recepty ze zelí kysané zelí recept

Suroviny: maso vepřové, klobása papriková, zelí kysané, rýže, cibule, smetana sladká, smetana kysaná, paprika sušená sladká, sůl, pepř, česnek

TopRecepty.cz

Kološvárské zelí III.

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LvYA