Dančí guláš se švestkami v perníkové omáčce podle Stezek dědictví
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 12 783 kJ / 3 055 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 226,80 g |
Tuky | 124,56 g |
Vláknina | 33,90 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 163,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Vánoční svátky jsou stvořeny pro kvalitní gastronomii. Odkládáme běžné ingredience a často experimentujeme s různorodou mezinárodní kuchyní. Česká kuchyně je však na pokrmy patřící k Vánocům velmi bohatá a pestrá. Pokud nevíte čím potěšit o Vánocích, nabízíme recept z projektu regionální gastronomie Stezky dědictví.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 5. 2013 10:42
to musí být dobrota bohužel, dančí je pro mě nedostupné
1. 5. 2013 22:04
Moc dlouho jsem se na to těšila a nebylo to nadarmo. Fakt jsme si pochutnali, takže díky za recept a - moc často to nepíšu - budu opakovat, podle možností snad brzy.+
17. 12. 2010 14:37
Fotky je škoda, ale když se to vyrábělo, nějak se na to zapomnělo a pak už jsme to snědli mám i FB www.facebook.com/#!/stezkydedictvi
16. 12. 2010 18:49
Recept se mi líbí, dávám bodík a zkusím z hovězího, zvěřina je pro nás nedostupná.
16. 12. 2010 18:43
Stezky dědictví, vítám tě do naší Topkové rodiny, jako dalšího nového člena a přeji, aby se ti u nás líbilo.
Moje babička dělávala něco velmi podobného z králíka a taky z kapra-někdo z rodiny to má strašně rád, já nikoliv, ale 4.boda dávám, škoda, že nemáš u receptu fotku
Moje babička dělávala něco velmi podobného z králíka a taky z kapra-někdo z rodiny to má strašně rád, já nikoliv, ale 4.boda dávám, škoda, že nemáš u receptu fotku
16. 12. 2010 16:02
Jsem rád, že se líbí, je to fakt ověřená lahůdka! Srnčí by šlo určitě taky.
16. 12. 2010 15:51
16. 12. 2010 14:57
Simonko - je to tak
16. 12. 2010 14:54
Maris ty jsi také na tu zvěřinu viď?já taky
16. 12. 2010 14:52
To zní moc zajímavě.+1
16. 12. 2010 14:52
Nádherný recept, kdybych měla dančí / nebo jinou zvěřinu - myslím, že by se hodilo i např. srnčí / tak bych se asi neudržela a šla hned vařit. Ukládám si a posílám velké+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 4 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 5 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 18 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 20 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 22 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 16 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
jankohrasko uvařila před 31 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
ZdeLena uvařila před 39 minutami
Muffiny s ořechy a čokoládou
jankohrasko uvařila před 47 minutami
Křupavé zapečené brambory
Fulda uvařila před 49 minutami
Mleté maso s kolínky
kit731 uvařila před 1 hodinou
Cibulovo-česneková polévka s bramborami
tara23 uvařila před 1 hodinou
Orientální králík
pencovapetra uvařila před 2 hodinami
Dort Pavlova
28Monika uvařila před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: dančí maso recepty pohlreich dančí guláš s perníkovou omáčkou recepty z dančího masa perníková omáčka dančí kýta pohlreich dančí guláš na červeném víně dančí na švestkách hovězí guláš se švestkami švestkový guláš maso v perníkové omáčce gulas na svestkach dančí maso recepty daněk recepty hovězí se svestkami a pernikem dančí maso dančí guláš na víně guláš z dančího gulas s pernikem danci omacka srnci se svestkami
Suroviny: švestky sušené, šťáva jablečná, skořice, olej, maso dančí, sůl, pepř, mrkev, celer, cibule, rajče, bobkový list, jalovec, víno červené, perník
Dančí guláš se švestkami v perníkové omáčce podle Stezek dědictví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gkQj
11 názorů