Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srnčí guláš na červeném víně

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

2. 10. 2010 18:17

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 055 kJ / 969 kcal
Bílkoviny143,40 g
Tuky2,94 g
Vláknina21,00 g
Cholesterol 329 mg
Sodík 513 mg
Sůl1,19 g
Sacharidy40,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Improvizovala jsem a zapomněla jsem přidat česnek, se kterým vždycky počítám. Musím říct, že tam vůbec nescházel, asi by se ty chutě a vůně tloukly.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ilonka22

25. 5. 2024 16:22

Podle tohoto receptu už vařím několik let, obyčejně na chatě v kotlíku. Moc se vždy těšíme, guláš je opravdu výborný. Víno Shiraz kupuji v Lidlu a maso kousek za Znojmem v Kravsku - www.moravialov.cz/
Všem doporučuji 👍👍👍

Pajaja

23. 1. 2015 10:39

Ivulala: Tak to jsem moc ráda, že jste si pochutnali. Děkuju! :-8

Ivulala

22. 1. 2015 12:18

Naprosto výborný gulášek :-) přidala jsem jednu sušenou nadrobno nakrájenou chilli papričku :-) bodík letí :yes:

Lukáš Hanák

23. 5. 2014 11:55

Kvalitní maso na srnčí guláš můžete zakoupit na eshopu firmy Windsor Enterprise s.r.o. :yes:
www.ceska-zverina.cz

BILKOVAI BILKOVAI

15. 12. 2012 21:49

Ten má barvičku. Nádhera:yes:

Pajaja

15. 12. 2012 21:45

savlinka: i Tobě moc děkuji :-K:-)

Pajaja

15. 12. 2012 21:44

Bibinka: Jani, to je skvělé, že si vyzkoušela! :-K Fotky máš krásné a hlavně, že chutnalo. . . Myslím, že vůbec nevadilo, že Ti chyběla jedna ingredience, vždyť fantazii se meze nekladou, já tak vařím taky. :yes: A moc děkuji. ;-)

savlinka savlinka

15. 12. 2012 16:26

:yes:....

Bibinka Bibinka

15. 12. 2012 16:07

Pajaja: Pajajko, guláš výbornej a to i přesto, že jsem ho udělala bez vína, které doma nebylo a byl z krku+kousek jako kližky, všechno jsme vylízali;-) Bodíka jsem ti dala, tak dneska jen fotičku.....;-)na talíři je taťuldova porce a protože knedlíků ze včerejška bylo málo, měli jsme 2 přílohy, ke knedlíkům ještě těstoviny.

Bibinka Bibinka

12. 12. 2012 15:51

Pajaja: Pajajko, dneska večer jdu na něj a budu ho dělat v PH:yes:
Dám vědět, zítra na něj přijede návštěva, tak musí být úžasný:-D;-)

zouzelinek

5. 12. 2012 22:04

Vyzkoušeno, recept výborný. Místo mouky jsem zahustila chlebem a taky je to dobré :-)

Pajaja

25. 8. 2012 11:31

Michal: Moc mě těší, že jsi vyzkoušel a chutnalo ti. . . ;-) Také děkuji za pochvalu.

Michal

21. 8. 2012 16:49

Zrovna jsem dojedl..opravdu delikatesa, přesně podle receptu....díky moc ;-)

mirca75 mirca75

4. 10. 2010 19:48

Pajajo:-) tohle je parádní recept s krásnýma fotkama:-p. A protože dělám skoro stejně, tak přidávám jistou boďku č. 3 a doporučuju dále:-K. Je to opravdu výborné:-p.

Bibinka Bibinka

4. 10. 2010 19:09

Pajajo, ten tvůj recept mi nějak utekl, máš to nádherný, jistě je to i dobrý a ta barva šťávičky senzační(na ty já jsem zatížená). Jinak to bohužel nejde, než ti dát 2. boda:yes:ale dala bych jich i víc:-!

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: srnčí guláš srnčí na víně guláš recept srnčí kýta na červeném víně jeleni gulas na vine gulas na vine recepty z divočiny divočina na víně guláš srnci na cervenem vine srnčí kýta na víně srnčí guláš recept recepty divočina nejlepší srnčí guláš srnčí kýta recepty guláš z divočiny nejlepší recepty ze srnčího srnci maso recepty nejlepší jelení guláš divočina recepty

Suroviny: kýta srnčí, cibule, paprika sušená sladká, sůl, pepř, koření nové koření, bobkový list, koření divočina, víno červené

TopRecepty.cz

Srnčí guláš na červeném víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j8gl