Pečené maso na jehle s delikatesní šťávou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 11 105 kJ / 2 654 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,78 g |
Tuky | 213,37 g |
Vláknina | 14,50 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 7,71 g |
Sůl | 18,70 g |
Sacharidy | 37,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje improvizace, která se vskutku co do chuti podařila velmi!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 12 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 13 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 15 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 16 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 19 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 9 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 9 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 10 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 11 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 12 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: marinovací jehla kovová maso se štávou masová jehla zbylé pečené maso pečené maso marinovací jehla recepty marinovací jehla masove jehly pecene veprove maso se stavou štáva z pečeného masa salám fuet marinovací jehla recept recepty na jehle masové jehle jehla maso na jehlach co je salám fuet delikatesní špízy vepřové maso na jehle recepty marinovací jehly
Suroviny: maso vepřové, slanina anglická, pórek, salám, paprika čerstvá červená, cibule, omáčka sojová, olej slunečnicový, zázvor, koření oregáno, rozmarýn, sůl
Pečené maso na jehle s delikatesní šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lv8J
16 názorů