Gnocchi po česku - se zelím a slaninou
Dostali jste chuť na halušky se zelím a slaninou, ale nechce se vám věnovat čas a energii jejich přípravě? Pokud máte doma gnocchi, zkuste je připravit po česku. Právě tato úprava vám halušky připomene.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 13 802 kJ / 3 299 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,09 g |
Tuky | 172,59 g |
Vláknina | 26,03 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 11,21 g |
Sůl | 28,00 g |
Sacharidy | 368,68 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento jednoduchý recept přinesla dcera z kroužku vaření.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 4. 2011 13:55
14. 4. 2011 13:14
14. 4. 2011 13:03
14. 4. 2011 12:39
14. 4. 2011 12:25
14. 4. 2011 12:15
14. 4. 2011 12:14
14. 4. 2011 12:02
14. 4. 2011 12:02
14. 4. 2011 12:00
14. 4. 2011 11:59
http://www.apetitonline.cz/recepty/413-prave-itals...
14. 4. 2011 11:47
14. 4. 2011 11:44
14. 4. 2011 11:41
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 16 minutami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 12 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 17 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 21 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 9 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 10 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 11 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 11 hodinami
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 12 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 13 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 14 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 15 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Přebytečný výpek ze slaniny? Nevyhazovat! Máme pro vás 4 skvělé tipy, jak si s ním poradit
Kysané zelí je skvělý zdroj vitaminu C po celou zimu. Poradíme, jak ho vyrobit doma
Jak připravit gnocchi. Bramborové italské nočky jsou jemné, chutné a rychle uvařené. Poradíme nejlepší recepty
Další recepty
Tématické fráze: gnocchi gnocchi se zelím a uzeným gnocchi se slaninou gnochi se zelím gnocchi recept gnocchi s uzenym a zelim gnocchi recepty noky se zelím halušky se zelím a anglicko slaninou bramborové noky se zelím špecle se zelím a slaninou noky se zelím a uzeným gnochi se zelim a slaninou gnochi se zelím a uzeným gnocchi jako halušky noky s uzeným a zelím noky se zelím a slaninou gnochi s uzeným a zelím gnocchi s uzeným a se zelím recept gnocchi
Suroviny: gnocchi, cibule, zelí kysané, slanina anglická, cukr, kmín mletý, vývar masový, máslo, sůl
Gnocchi po česku - se zelím a slaninou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6mJn
59 názorů