Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gnocchi po česku - se zelím a slaninou

Dostali jste chuť na halušky se zelím a slaninou, ale nechce se vám věnovat čas a energii jejich přípravě? Pokud máte doma gnocchi, zkuste je připravit po česku. Právě tato úprava vám halušky připomene.

Hodnocení receptu je 5,0 (85×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

14. 4. 2011 11:36

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie13 802 kJ / 3 299 kcal
Bílkoviny57,09 g
Tuky172,59 g
Vláknina26,03 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 11,21 g
Sůl28,00 g
Sacharidy368,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento jednoduchý recept přinesla dcera z kroužku vaření.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pudink

7. 10. 2011 09:55

Vypadá to krásně,co nejdříve to zkusím ;-)

majda1512

17. 4. 2011 15:26

Eli, ty váš jak naladit chuťové buňky :-)));-)

senky senky

17. 4. 2011 11:38

Dělám úúúúúplně stejně a je to mňamka;-):yes:

Pajaja

17. 4. 2011 11:26

Eli, děkuji, určitě u nás nebylo naposledy. :-)

Eliza Eliza

16. 4. 2011 21:52

Pajajko, jak "nevadí":-)? Každá fotka je vítaná, každá zmínka o realizaci je potěšením. Fotky máš krásné, opravdu krásné. Děkuji za prubnutí a těší mě, že jsem mohla přispět k vašemu dobrému pochutnání.

Pajaja

16. 4. 2011 21:47

K obědu opravdu bylo. Jdu poděkovat za pěkný recept, bylo to rychlé a moc nám chutnalo. :-):yes: Přidala jsem fotky, doufám, že to nevadí.

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 4. 2011 13:01

:-pTakto podobně dělávám špecle a moc nám chutá:-*S gnocchi to bude určitě také dobrota:-p+:yes::yes:

mysulka mysulka

15. 4. 2011 10:05

:-p super:yes::-K

Pajaska Pajaska

14. 4. 2011 20:40

Dělávám přesně takto s domácími haluškami,je to moc chutné.A kupuji i tyto,je to rychlejší.Krásná fotka Eli.:yes:;-)

Pajaja

14. 4. 2011 20:37

Tak ty budou v sobotu k obědu! Moc hezké :-p:yes:+

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

14. 4. 2011 18:50

Hezke, moc pěkné, Iva:-K:-K:yes::yes:

martin

14. 4. 2011 18:42

halusky miluju ale tohle me nenapadlo.spica.:-p:yes::yes:

Dana Churanova

14. 4. 2011 18:13

No,Eli krása!:yes:I mašlička ze slaniny navrch:-K:-K:-K+

isindy isindy

14. 4. 2011 15:47

Elizo, krása, mám hlad...ukládám...:yes:

monikaK

14. 4. 2011 14:17

:yes::yes::yes:,jéžíííš,jak já bych si dala porcičku:-p.

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: gnocchi gnocchi se zelím a uzeným gnocchi se slaninou gnochi se zelím gnocchi recept gnocchi s uzenym a zelim gnocchi recepty noky se zelím halušky se zelím a anglicko slaninou bramborové noky se zelím špecle se zelím a slaninou noky se zelím a uzeným gnochi se zelim a slaninou gnochi se zelím a uzeným gnocchi jako halušky noky s uzeným a zelím noky se zelím a slaninou gnochi s uzeným a zelím gnocchi s uzeným a se zelím recept gnocchi

Suroviny: gnocchi, cibule, zelí kysané, slanina anglická, cukr, kmín mletý, vývar masový, máslo, sůl

TopRecepty.cz

Gnocchi po česku - se zelím a slaninou

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6mJn