Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kvašáky alá "Sparta" dle Jožky Valáška

Okurky kvašáky bývají většinou chlapský majstrštyk. Naskládat okurky do vhodné nádoby (ať již kameninové nebo sklenice) a zalít nálevem podle vlastní chuti. Pak už stačí jen počkat na chutný kvašený výrobek a degustace může začít.

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 5 min bez doby chladnutí nálevu

35 min (30 min příprava + 5 min tepelná úprava, bez doby chladnutí nálevu)

15. 8. 2011 15:37

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie240 kJ / 57 kcal
Bílkoviny2,10 g
Tuky0,14 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 18,02 g
Sůl45,00 g
Sacharidy11,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Počkáme 9-10 dní.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

HankaPu HankaPu

15. 8. 2011 17:35

:yes::yes: +

Věrka.

15. 8. 2011 15:59

Kvašáky mám moc ráda a já bych ještě ty okurky pokud jsou větší trochu propíchala. Jinak bych si určitě moc pochutnala.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: nálev na kvašáky kvašáky a zdraví kvasaky s cesnekem recept na dobré kvašáky jak udělat kvašáky kvašaky bez octa česnekové kvašáky dobre kvasaky polske kvašaky pravé kvašáky výborné kvašáky kvašáky domácí kvašáky kvašáky s octem kvašáky recept rychlokvasky v pet lahvi recept na kvašáky babiččiny kvašáky valaska cockova polevka recept na vyborne kvašaky

Suroviny: okurka čerstvá, kopr, česnek, křen, paprika kozí roh pálivá, voda, sůl, česnek, křen, ocet, paprika kozí roh pálivá

TopRecepty.cz

Kvašáky alá "Sparta" dle Jožky Valáška

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N7vD