Kvašáky
Pusťte se s námi do přípravy pikantních kvašáků, získají si vás na první kousnutí. Kvašená zelenina prospívá trávení i imunitě. Okurky s koprem, křenem a vinnými listy dáme do sklenice, zalijeme nálevem a pak necháme vše týden až dva kvasit.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kvašáky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mwB0
Moje poznámka
Kvašáky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mwB0
Nejnovější recepty
Pyré z pečené dýně a kuřecí prso (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 14 hodinami
Kardamonovo-kakaové pletence
Přidáno před 17 hodinami
Chia pudink s tvarohem vhodné i pro diabetiky typu. 2
Přidáno před 17 hodinami
Švédské roštěnky s kaparovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Zapečené nachos
Přidáno 11. 2. 2025 08:02
Řecká kuřecí polévka - Avgolemono
Přidáno 10. 2. 2025 20:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvový perník s povidly
Neregistrovaný před 18 sekundami
Výborný piškotový korpus na dorty
Neregistrovaný před 4 minutami
Čokoládovo-banánové muffiny
Neregistrovaný před 8 minutami
Koláč olejový hrnkový s ovocem
Neregistrovaný před 12 minutami
Gulášová polévka z mletého masa
Neregistrovaný před 15 minutami
Opravdu křupavé vafle
Mici76@seznam.cz před 17 minutami
Extra rychlé lívance
Neregistrovaný před 19 minutami
Tlačenka
Neregistrovaný před 20 minutami
Opravdu rychlý hrk, hrk dort
Neregistrovaný před 26 minutami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Neregistrovaný před 30 minutami
Tématické fráze:
nálev na kvašáky,
domácí kvašáky,
okurky kvašáky recept,
okurky kvasaky,
domácí kvašáky recept,
kvašáky do sklenic,
kvašáky nálev,
kvašaky okurky,
nejlepší recept na kvašáky,
recept na domací kvašaky,
recept na okurky kvašáky,
nálev na okurky kvašáky,
nálev kvašáky,
příprava kvašáků,
kvašáky bez vinného listu,
kvašené okurky recept,
recepty okurky kvasaky,
nakladani kvašáku,
kvašene okurky,
nejlepsi kvasaky
Suroviny:
okurka čerstvá,
kopr,
křen,
listy vinné,
voda,
sůl
Komentáře (35)