Fazole se slaninou a česnekem

www.toprecepty.cz Kuchař:

Luštěniny 5 názorů

43

Suroviny

40 dkg fazolí
10 dkg slaniny
sádlo
česnek
sůl
kmín
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Fazole propláchneme studenou vodou, zalijeme a necháme 3 hodiny stát.

  2. Potom uvaříme doměkka (nejlépe v tlakovém hrnci).

  3. Slaninu pokrájenou na kostičky rozškvaříme na sádle, přidáme kmín a česnek pokrájený na tenké plátky, osmažíme do zlatova, vmícháme fazole a sůl a krátce podusíme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Fazole se slaninou a česnekem

  • nabbia nabbia(neregistrovaná)

    I ja jsem zkousela, pochutnali jsme si! Rychle a na bilkoviny bohate jidlo. www.toprecepty.cz

    Odpovědět

  • Rozmaryna Rozmaryna

    Už dlouho jsem hledala recept na nějaké výborné fazole. A tento nezklamal. Jsou fantastické. Dělala jsem je jen z bílých fazolí na teflonové pánvi, sádlo jsem nepřidávala, ze slaniny se vyškvařilo hodně tuku, takže sádlo mi přišlo jako zbytečný cholesterol. Fakt vynikající.:-p

    Odpovědět

  • Jaja Jaja(neregistrovaná)

    :-K Dnes jsem to vyzkoušela, byl velký úspěch. K tomu jsem udělala toustíky potřené česnekem a bylo to opravu výborné:-p.

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    ak to chuti tak ako vyzera.....tak to musi byt bozie.

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Je to opravdu dobré. Místo sádla jsem dala olej (sádlo doma nevedeme). Vždy jsem fazole kombinovala jen s cibulí, ale toto je výborné.;-)

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo