Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

15. 9. 2011 11:16

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie10 379 kJ / 2 481 kcal
Bílkoviny29,76 g
Tuky259,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 434 mg
Sodík 3,74 g
Sůl9,35 g
Sacharidy7,44 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Filety naplněné touto směsí jsou dost syté, tak se může udělat i více porcí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

15. 9. 2011 11:53

1974andrea: no vidíš. štikozubec,nápad na jindy a je to rychle, česnek jsem dala Andrejko:-)):-K a díky:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

15. 9. 2011 11:51

spagetka: já jsem bylinky použila tyto, ale maminka manžela´nám zde ponechala sešit, kde jsou jeji rcp. - památka na ní a v rcp. byl u bylinek psán také kerblík??Ten sýr nemusí být uzený, chtěla jsm jen mít takovu chuť. Ale čtu tady často "uzená paprika" , ráda bych ji dala někdy, ale zatím jsem ji neviděla,to je odněkud z trhů?:-K:-K

1974andrea 1974andrea

15. 9. 2011 11:49

Ivčo, to se ti teda fakt povedlo, krása:-p:yes:. Taky jsem takhle jednou balila štikozubce, mám ho tady, ale s jinou náplní a hlavně už to byly filety, takže mi odpadla práce s vykosťováním;-):-D

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

15. 9. 2011 11:47

rebeka::-D:-D kdyby to šlo na dálku:-K

rebeka rebeka

15. 9. 2011 11:45

:-//:-// já mám hlááád:-S:-D:-D:-D:-D
to je ale krásný recept:-K:yes::yes:
škoda,že se nedá jíst ze skla:-S:-D:-D:-D:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

15. 9. 2011 11:44

To vypadá báječně:-* Pstruh je ryba pro mě jedna z nejoblíbenějších. Je to zdravé a dietní, i když v tomto případě moc dietní nebude, ale zhřešit jednou za čas neuškodí.:-D protože si dovedu představit, jak to báječně chutná, tak bodík dávám už teď...+1:yes:

spagetka spagetka

15. 9. 2011 11:39

Tak pstruhy můžu v jakékoli podobě a v této to může být zajímavé. Dopiš si do receptu, že je vykostíš, neb se určitě někdo ozve, že s kostma filet nezabalíš ;-):-D:-D
Jaké bylinky jsi použila? Já představu mám,ale radši ji nevyslovím :-D:-D:-D
Bratr mě zásobuje pstruhy, takže i když je máme nejradši jen "obyčejně", určitě zkusím :-p:yes:
Možná bych kromě uzeného sýra zkusila i špetičku uzené papriky, ale nevím,to jen teď přemýšlím :-)):-))

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

15. 9. 2011 11:38

Děkuji,ta náplň může být jakákokoliv.:-K

monikaK

15. 9. 2011 11:35

varilamyskakasicku:Jéžišííí,nezabloudil,já jsem ti ho zapomněla poslat:-8:-D:-D,já už jsem viděla ten plný talíř a mozek přestal prostě normálně fungovat:-D:-D:-D - vše je napraveno,bodík dorazil:-D:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

15. 9. 2011 11:28

monikaK: děkuji,bodík se zabloudil :-))ale děkuji, taky jsem to jednou zkusila jinak:-K;-):-K

monikaK

15. 9. 2011 11:22

Ivčo;-),tak teď jsi mě dostala,já jsem měla vždycky pstruha akorát na másle a na kmíně :-8:-D a tento vypadá naprosto báječně a ta kombinace chutí - ty mě asi znáš,co?;-):-D:yes:
Posílám ti první bodík a jistě nezůstane poslední.:yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: losos pstruhový zavináče ze pstruha pstruhovy losos pstruh filety recept losos s žampionovou omáčkou mail estragon.pl loc:cz závitek ze pstruha pstruh s omackou zavináče ze pstruhů recept na pstruha s omačkou tipy triky slaná kytka pstruzi zavitky recept na losos pstruhový losos pstrhový rybí file s žampionovou omáčkou závitky z pstuha jaké bylinky na pstruha recept na žampionovou omáčku pstruhový lososa zavináče z pstruha

Suroviny: pstruh, slanina anglická, smetana, sýr uzený, žampióny, cibule šalotka, mouka hladká, máslo, pepř, citron, sůl, česnek, tymián, kopr, estragon, majoránka, pažitka

TopRecepty.cz

Pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WWgX