Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Omáčka z cukety a papriky

Univerzální zeleninové omáčky připravovaly už naše babičky. Příprava je velmi jednoduchá a použití široké. Omáčku z cuket a paprik můžete kombinovat s rýží, k masu nebo jen tak na topinku. A co neskončí na talíři dnes, můžete zavařit na později.

Hodnocení receptu je 5,0 (58×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

6. 8. 2008 18:35

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 976 kJ / 3 818 kcal
Bílkoviny49,50 g
Tuky160,05 g
Vláknina65,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 13,37 g
Sůl34,75 g
Sacharidy523,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Někdy jsou červené kapie drahé, tak dávám jen 1 kg paprik zelených.

Chutná jako kupovaná omáčka Uncle bens

http://www.kedlubna.tym.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kedlubna registrovaná

24. 2. 2010 18:50

mě strašně baví, jak kritiku píše vždy uživatEl NEREGISTROVANÝ.
Ten sem žádný dobrý recept nevloží, žádná kvalitní fotka, nic, jen kritika, aniž by jídlo vyzkoušel.
A pak mě strašně baví, jak někdo viděl pár pořádů ano šéfe a hrdě prohlašuje, že kečup vlastně není poživatina. Já nikoho nenutím nikam dávat kečup. . . ale dost mě zarazilo napsáno - prasácky - po česku - asi není hrdý na svou vlast a skvělé české jídlo od svíčkové po knedlo, vepřo zelo. . . . . .tak si pecko dej americký hamburger, ale pozor, aby tam nedali kečup. . . . . . .

Pecka

24. 2. 2010 18:41

V omáčce Uncle Ben's žádný kečup není. Zase to děláte prasácky, po česku.

eva hubova eva hubova

20. 2. 2010 12:48

:yes:1

Ivana79 Ivana79

20. 2. 2010 12:33

Martin::-D:yes:dobrý komentár.

Martin

20. 2. 2010 11:20

Děkuji za recept jdu do něj. Pak napíši jaký to mělo úspěch.

Martin

20. 2. 2010 11:18

Pohlreich: Ty idiote, podívej se na http://www.unclebens.cz/ možná pochopíš jak se píše Uncle Ben´s. Omáčka se nazývá dle stejnojmenné rýže.

kedlubna

6. 2. 2010 19:22

jj byl ale chvilku ;-)

maris maris

6. 2. 2010 18:30

Ten příspěvek ale tady byl, já jsem ho četla

kedlubna

6. 2. 2010 18:06

Proč mi nejde odeslat příspěvek. . . .ve kterém jsem psala. . .
né litr kečupu, ale 1,2 litru kečupu, aby byl masakr ještě větší !
Název je u uvozovkách, proč ? "bo je to název z tu tela"
Nick je výstižný, hodně zdaru při psaní masakrů ke všem receptům s přílohou !

Pohlreich

6. 2. 2010 14:09

Tak to je masakr - litr kečupu?!! To snad není pravda... :no:
Nehledě na to, že původní omáčka (která nemá s receptem nic společnýho) se jmenuje Uncle Bean's

Jana Pá

27. 9. 2009 19:15

Musím se přiznat, že už dnes jsem udělala další várku,a paní kedlubnová;-), už neřeším kolik čeho a jak, ale přidávám podle chutě-tj. jak to chutná mě, a byl zase velký kastról a měla jsem co dusit, zase "chrtka-já", dala všeho více a pak mě to utíkalo z hrnce,takže moje milé děvčata, schovejte si recepty na příští rok, já už nemůžu;-(:-(:-D:-D A k tomu jsem ještě musela vrznout 3 skleničky ačkočky v okurovém nálevu-prý, aby byl zavařovací hrnec plný - řekl: majitel :-?;-), to myslím manžela, který to zavařil na 15 min.;-):-O:-)):-))

Jana Pá

13. 9. 2009 15:38

Jak to, že můj komentář zde není:-? Já to mám hotové už 14 dní a kromě jedné skleničky mě to chytlo všechno:-! A je to :-p, ale jak čtu, tak udělám další várku i s cuketou a pak se zase přihlásím, zatím +++3 a bodík macatý-veliký letí:yes::yes::-!

zahulka

13. 9. 2009 15:02

Teda Šárko, je to vynikající:yes::-D. Mám Vás v oblíbených a musim uznat, že dle Vás již zkouším 4 receptík.

Martina

9. 8. 2009 20:02

Taky dělám tento recept již několik let a využívám to skoro na všechno,do rizota,do teštovin,pod maso,do omáčky pod játra,na pizzu,prostě šikovnej recept.Jen dávám též jen zelené papriky a jen ostrý kečup,zdá se mi to být pikantnější:-)

jollka jollka

23. 7. 2009 09:47

Vložila jsem fotečku z lonského zavařování snad to nebude vadit tento recept dělám léta,ale ne vždy mám cuketu po ruce:-(jinak je vynikající pod maso ke špagetám...:yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí uncle bens s cuketou uncle bens s cuketou uncle bens po česku zavařování cukety unclebens z cukety cuketová omáčka uncle beans z cukety recepty cuketa zavařování zavařování cuket ancle bens kečup z cukety cuketa s paprikou omáčka uncle benś z cukety omáčky z cukety cuketa zavařování ano šéfe recepty recepty z cukety zavarovani omáčka z cuket uncle benz z cukety omáčka s cukety

Suroviny: cuketa, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá červená, cibule, sůl, olej, omáčka worcesterová, omáčka sojová, kečup sladký, kečup ostrý

TopRecepty.cz

Omáčka z cukety a papriky

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dkqq