Vánoční sušenky s vitráží
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 885 kJ / 2 602 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,18 g |
Tuky | 103,56 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 282 mg |
Sůl | 0,66 g |
Sacharidy | 369,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept som našla v časopise Vianočný receptár, len som trochu upravila pomer surovín.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 12. 2011 13:50
je to krásné Já jsem to taky dělala, jsou to tři roky , moc se mi to nepovedlo a taky asi po týdnu ta vitráž začala téct. Jinak obdivuji , dávám bodík.
20. 12. 2011 10:30
no jsou fantastické..
20. 12. 2011 09:31
Anička, cukríková plôška je celkom tenká, takže to nie je až také hrozné Sušienky daj do plechovky ako iné drobné vianočné pečivo. Najväčšiu radosť z priesvitných okienok majú deti.
20. 12. 2011 06:41
tak to je parádní..ale pak to asi ztvrdne ten bonbon,že?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 8 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 8 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 9 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 18 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 2 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 5 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 7 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 8 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 10 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 11 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
Vánoční zvyky a tradice: Jaké z nich znáte a které stále dodržujete? Připomeneme si ty nejzajímavější
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Další recepty
Tématické fráze: vanocni sušenky recept vánoční sušenky recepty recept vánoční sušenky recept na vánoční sušenky vanocni susenky jak se delá vitráž jak udělat vitráž vitrazove sušenky vitráže pro začátečníky vitrážové cukroví recepty na vanocní susenky pernicky s bonpari vitráže z bonbonů jak se dělají vitráže vitráže pečivo pro cukrika perníčky s vitrážkami domácí vitráž pečivo s vitráží sušenky s bonpari
Suroviny: cukr krystal, tuk hera, mouka hladká, vejce,
Vánoční sušenky s vitráží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7WZB
4 názory