Vepřová pečeně s klobásou Salsiccia
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 8 328 kJ / 1 990 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 216,71 g |
Tuky | 116,35 g |
Vláknina | 9,26 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 2,13 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 17,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Salsiccia je čerstvá italská klobása, která se vyrábí z dobrého hovězího nebo vepřového masa s přimícháním kousků slaniny z hrudí a bůčku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavé hot dogy
Přidáno před 10 hodinami
Čočkorýže s cibulkou na slanině
Přidáno před 11 hodinami
Zdravý jetelový sirup
Přidáno 26. 5. 2024 18:05
Piškotová roláda s pomocí varného mixéru
Přidáno 26. 5. 2024 15:20
Hrnkové knedlíky z kefíru a máslových krutonů
Přidáno 26. 5. 2024 13:52
Guláš na jedničku
Přidáno 26. 5. 2024 09:53
Právě bylo uvařeno:
Játrová omáčka
Thomas17 uvařila před 2 hodinami
Rychlokoblížky
kristeena uvařila před 3 hodinami
Krémová česnečka
Magda22 uvařila před 3 hodinami
Jemně perlivá bezinková limonáda
jpekny uvařila před 3 hodinami
Jednoduchý quiche
agatha_001 uvařila před 3 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
dexulka uvařil před 4 hodinami
Švýcarský jogurtový chléb
Mirka1957 uvařila před 5 hodinami
Škvarkové placky ze staré kuchařky
Estermik uvařila před 6 hodinami
Rizoto z pánve s vepřovým masem
vladhn uvařila před 8 hodinami
Strouhaná buchta II
Vendula Vágnerová uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vepřové maso je velmi oblíbenou a univerzální surovinou na přípravu pokrmů
Výborná bábovka se zakysanou smetanou: Krásně vláčný a neuvěřitelně nadýchaný hrníčkový moučník zvládne i začátečník
Reportáž: Jak se vaří U Sapíků? Legendární šéfkuchař nabízí řízek přes celý talíř, skvělý sulc i sladké taštičky
Další recepty
Tématické fráze: salsiccia klobásky vepřová pečeně italské klobásky italska klobasa italska salsiccia vepřová pečeně recepty vepřové s klobásou italská vepřová klobása vepřová pečeně recept vepřová kýta s klobásou salsiccia příprava klobásky salsiccia recepty z vepřové pečeně italske klobasy speciality z vepřové pečeně kyta s klobasou salssica příprava salsiccia salsiccia čerstvá recept salsicia
Suroviny: kýta vepřová, klobásky salsiccia, cibule, šalvěj čerstvá, slanina libová, paprika sušená sladká, česnek, sůl, pepř, olej, mouka, máslo
Vepřová pečeně s klobásou Salsiccia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v9A8
16 názorů