Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 087 kJ / 3 367 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,70 g |
| Tuky | 115,62 g |
| Vláknina | 14,50 g |
| Cholesterol | 1,19 g |
| Sodík | 374 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 484,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chinois - francouzský koláč 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AAo3
Moje poznámka
Chinois - francouzský koláč 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AAo3
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 40 minutami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 1 hodinou
Šunkoflekozelo
Přidáno před 4 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 5 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 7 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
L.Komrska před 6 minutami
Budapešťská pomazánka
VerkaDvorakova před 17 minutami
Guláš staré rančerky
ErikaU před 26 minutami
Mazanec pro Irenku
RadunkaD před 28 minutami
České housky-rohlíky
RadunkaD před 33 minutami
Jablečná buchta s čokoládovou polevou
snezurka před 1 hodinou
Výborný piškotový korpus na dorty
ZoeRumpikova před 2 hodinami
Vepřové plátky s česnekem a majoránkou
tara23 před 3 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Mish_Ellie před 3 hodinami
Vanilkové vafle
Merylas před 4 hodinami
Tématické fráze:
francouzský koláč,
chinois recept,
francouzský sladký koláč,
francouzský koláč sladký,
francouzský koláč chinois,
chinois,
francouzský koláč náplň,
těsto na francouzský sladký koláč,
francouzský koláč s pudinkem,
francouzké koláče,
recept na sladký francouzský koláč,
mmb recepty,
chinois koláč,
sladký francouzský koláč,
francouzský koláč recept,
francouzský sladký kollác,
recept na chinose,
francouzský koláč,
francouzský koláč chinois recept,
francouzský chinois
Suroviny:
mléko,
máslo,
vejce,
sůl,
cukr krupice,
mouka hladká,
droždí,
mléko,
cukr krupice,
žloutek,
cukr vanilkový,
mouka hladká
Komentáře (23)
Příště možná uberu cukr do náplně, koláč je trochu sladší.
S dovolením jsem přidala fotky. Děkuji za recept