Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fondue chinoise

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

24. 12. 2010 23:15

Suroviny

Porce: 4-6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie485 kJ / 116 kcal
Bílkoviny5,45 g
Tuky8,00 g
Vláknina0,18 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,35 g
Sůl3,64 g
Sacharidy5,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Nadja Nadja

13. 3. 2015 14:02

spagetka: Pomalý hrnec na to zřejmě kouká a nemůže se vynadívat!!! :-D:-D:-D

spagetka spagetka

28. 12. 2012 20:42

indulina28: Protože se tyto recepty dělají hlavně při setkání příbuzných, či přátel a vyplatí se udělat víc druhů, aby si opravdu každý vybral dle své chuti. I při grilování negrilujeme jeden druh masa, ale víc a i k tomu ugrilujeme zeleninku.;-);-):-p:-p:yes::yes:
Jen by mne zajímalo, je kategorie Pomalý hrnec, tady pro to vhodná? nebylo by lepší Ostatní?

severine cook

25. 11. 2011 10:46

Pro vsechny, kdo zminovali, ze se da fondue delat v tuku - ano, samozrejme da, ale maso se kraji na kostky 2,5 x 2,5 cm a jmenuje se to fondue bourguignon. Jinak ostatni zustava stejne.

Simona Skolakova Simona Skolakova

26. 12. 2010 10:15

Vypadá to super,už jsme je také dělali,ale v oleji.;-)tahle varianta je opravdu originální.;-);-):yes:+1
Indulino,to se u fondue dělá,čím víc omáček tím lepší.:-p;-):yes:

isindy isindy

26. 12. 2010 01:38

fondue milujeme:yes:, je to báječný způsob, jak posedět s rodinou či přáteli, popovídat si a přitom se příjemně nakrmit ;-) jsme schopní fondovat třeba 2 hodiny :-8:-D

indulina28 indulina28

26. 12. 2010 01:32

naco tolik omacek?

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 12. 2010 15:33

Super posezení;-):yes:

phamka

25. 12. 2010 15:21

to jsi fotila ze židle ?
jinak mňamka ;-)

AniCiz

25. 12. 2010 13:02

:yes:lákavé,pěkně vyfocené:-K

vybusna

25. 12. 2010 10:19

Nedavno som vyhrala komplet fondue sadu a tak nejako neviem co s nou:-8. Tieto tipy su pre mna velmi vitane.

jahoda jahoda

25. 12. 2010 10:06

U nás neznámé, o to se mi recept víc líbí:yes:

Pajaska Pajaska

25. 12. 2010 08:40

Bezva k posezení ve skvělé společnosti.Znám,že se to dá dělat i v horkém tuku,ale toto je zdravější.A dobrota to bude určitě.:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové tituly!

v našem eshopu

Do obchodu

Marie

Další recepty

Tématické fráze: fondue recepty recepty na fondue fondue masové fondue recepty pomalý hrnec recepty recept na fondue fondue recept recepty fondue fondue recepty na maso masové fondue maso na fondue sýrové fondue originální recept masové fondue recept recepty pomalý hrnec fondue na maso jak fondovat recepty pro pomalý hrnec recept fondue recept na masové fondue pomalý hrnec

Suroviny: maso hovězí, prsa kuřecí, maso pštrosí, maso krůtí, rýže, směs zeleninová mražená, bujón, majonéza, kečup sladký, koření kari, sušená bazalka, koření oregáno, petrželka sušená, pepř zelený sterilovaný, sůl, pepř bílý, citron, žampióny, křen

TopRecepty.cz

Fondue chinoise

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZWrQ