Krůtí bylinkové závitky v papiňáku
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 3 436 kJ / 821 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,55 g |
Tuky | 43,32 g |
Vláknina | 7,42 g |
Cholesterol | 189 mg |
Sodík | 671 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 14,78 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Hotová šťáva má velice příjemnou pikantní chuť a krůtí maso je díky máslu nevysušené a křehoučké. Zahušťovat moukou není třeba, rozmixováním se šťáva hezky zahustí sama. Pokud nemáme papiňák, můžeme připravit i v obyčejném kastrolu. Postup přípravy je stejný, jen po zatažení závitků podlijeme horkou vodou tak, aby maso bylo do necelé poloviny ponořené a během dušení, které se protáhne cca o 20 minut, horkou tekutinu po troškách doplňujeme.
Příprava je velice snadná a snad moje dnešní improvizace příjde někomu vhod.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 3. 2012 02:48
any prenadherne fotky, robila som minule podobne zavitky a dala som k prerastenej slanine aj kapary...no nemalo to chybu
21. 3. 2012 22:30
krásné jídlo si zaslouží krásné fotky...+
21. 3. 2012 22:09
Všem moc děkuji
21. 3. 2012 18:41
moc pěkný recept, a foto , bod+
21. 3. 2012 18:15
Pěkné a určitě i moc chutné
21. 3. 2012 17:08
rebeka:....mrško jedna podšitá, jen ať nás Ani potýrá pohledem na baštu, viď?
21. 3. 2012 17:07
Anna Kocikova:copak došly baterky ve foťáku já bych to viděla tak na cca 12 fotek.. příště, prosím, nebuď troškař, jooo
21. 3. 2012 16:29
Anna Kocikova: BINGO
21. 3. 2012 15:56
m:Hmmm já vím,že je to málo.Měla jsem to pro začátečníky,jako jsi pravděpodobně i Ty rozfotit a popsat každou fotku zvlášťPříště se polepším a speciálně pro Tebe dám fotek víc
Danka61-Danuš já v papiňáku dělám i zavařeniny(ovoce,zeleninu,hříbky,klobásky...)Ještě se mi nikdy nic nezkazilo,bylo ušetřeno spoustu času,plynua v létě při zavařování odpadlo stepování u sporáku a hlídání teploměru
Děkuji všem za zájem a hezké komentáře
Danka61-Danuš já v papiňáku dělám i zavařeniny(ovoce,zeleninu,hříbky,klobásky...)Ještě se mi nikdy nic nezkazilo,bylo ušetřeno spoustu času,plynua v létě při zavařování odpadlo stepování u sporáku a hlídání teploměru
Děkuji všem za zájem a hezké komentáře
21. 3. 2012 12:06
Jedno jídlo a 8! fotek.
21. 3. 2012 10:56
Tak to je další povedená roládička od naší Aničky.
Vše už bylo řečeno-krásný a jistě velmi chutný recept, který doprovází nádherné foto.
Vše už bylo řečeno-krásný a jistě velmi chutný recept, který doprovází nádherné foto.
21. 3. 2012 09:42
Aničko, tak toto je skvost
a jen tak mezi námi,já také bez papiňáku ani ránu
a jen tak mezi námi,já také bez papiňáku ani ránu
21. 3. 2012 08:29
Aničko,škoda ,že nezbylo.Mám to jen kousek a zaskočila bych.Hned jak jsem zhlédla fotky věděla jsem čí to bude veledílko.Krásné fotky a jistě i chuťově vyvážené papáníčko.+bod
21. 3. 2012 08:12
Tak tohle bere dechopravdu lákavé závitkyPřiznávám,že můj,,koníček"jsou moučníky,vaření moc nea na papiňák nedám dopustit,neobešla bych se bez něj,a proto ukládám
21. 3. 2012 08:08
Krása, fotka i recept
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 4 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 8 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 11 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Právě bylo uvařeno:
Krkovička s kuřetem a žampiony v lorně
Lisa444 uvařila před 8 minutami
Salát s kuřecím masem
Jitka J. uvařila před 42 minutami
Bezová limonáda
MagdalenaMarie uvařil před 1 hodinou
Pečené vepřové koleno
Hadryk uvařil před 3 hodinami
Balkánská pomazánka s pórkem
jjirka uvařil před 3 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
adamos uvařila před 4 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
denitek uvařila před 5 hodinami
Kuře à la husa
Gregusa uvařila před 7 hodinami
Poctivá květáková polévka
TondaJ uvařila před 7 hodinami
Smažené tvarohové koblížky
Wikki uvařil před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na krém z mascarpone a šlehačky: Díky správnému postupu bude krém pevný a perfektně dozdobí každý dort
Doudlebské ušaté koláče podle receptu Josefa Maršálka: Neuvěřitelně vláčné koláče s několika náplněmi chutnají božsky
Plněné kynuté knedlíky podle bronzových kuchařů z olympiády: Kouzlo je ve vanilkovém krému a makové drobence
Další recepty
Tématické fráze: krůtí maso v papiňáku krůtí prsa v papináku krutí zavitky zavařování krůtího masa krůtí plátky v papinaku bylinky na krůtí maso chvilka pro tebe recepty na krůtí maso zavařování hotových jídel v papińáku krůtí závitky s bylinkami zavařujeme krůtí maso kruti stehenni zavitek krutí plátky s bylinkami jidla z papinaku hovězí krk závitky jak dlouho se vaří krůtí maso kruti stehenni maso v tlakovem hrnci stehenní kruti řízky s bylinkami krůtí maso v tlakovém hrnci krůtí guláš v papinaku krůtí závitky nejlepší recept
Suroviny: stehno krůtí, slanina anglická, slanina anglická vcelku, cibule, zázvor čerstvý, bujón slepičí, sůl, pepř mletý, petrželka zelená, máslo, petrželka, rozmarýn
Krůtí bylinkové závitky v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZpK6
38 názorů