

Hovězí závitky v PH
Suroviny 8 porcí
- hovězí zadní maso - 8 plátků
- kyselé okurky
- šunkový salám
- slanina
- párek
- česnek
- sůl
- pepř
- plnotučná hořčice
- cibule
- 1 lžíce oleje(ani neni třeba)
- hotová hnědá jíška(já používám Knorr)
Postup přípravy receptu
Plátky masa naklepeme, každý plátek potřeme plnotučnou hořčicí, potřeme prolisovaným česnekem, osolíme, opepříme.
Na každý plátek dáme salám, párek, okurku, slaninu a buď použijeme párátka nebo provázek a uděláme závitky.
Do PH naskládáme závitky, přidáme nakrájenou cibuli, zalijeme vodou (aby byly závitky ponořené), osolíme a opepříme a pokud chceme přidáme olej.
A zapneme PH, já mám Crock-Pot tak já to zapla na 4 hodiny na druhý stupeň. Cca 5 minut před koncem jsem přidala hnědou hotovou jíšku a zamíchat.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Hovězí závitky v PH
-
rebeka: krásné fotky
-
1974andrea:
no vidíš..tož družba,noo
kdyby tu ten rcp nebyl, mohla jsem vložit nový s názvem:Hovězí závitek v PH v barvách Plzně
a děkujibylo...,mocinky dobré
-
rebeka:Ty barvy uvnitř jsou jako naše plzeňská vlajka
, červená, žlutá, zelená a bílá. Je to fakt moc hezký a věřím, že jste si šmákli.
-
1974andrea:
óó děkuji za komplement
už jsem závitky z hovězího nedělala..noo, v trnky to bude rok
ale v pomaláči byli úúžasní..ptáčci jarabáčci -
rebeka:Máš to nádherný
-
říkám to pořád..není nad PH
chuť masenka je nesrovnatelně lepší, než v čemkoliv jiném...
toto bylo k dnešnímu obědu, vynikající
jenom s drobnou obměnou: závitky jsem před uložením do PH zprudka opekla na pánvi a na výpeku jsem dala osmahnout slaninku s cibulkou
přidávám bodík a obrázek
a díky -