Maso v povidlové marinádě
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 1 532 kJ / 366 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,31 g |
Tuky | 22,40 g |
Vláknina | 6,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 32,79 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 2. 2010 11:32
23. 11. 2009 01:12
29. 11. 2008 20:25
29. 11. 2008 19:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 7 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 11 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 12 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 15 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 5 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 5 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 5 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 6 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 7 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět variant chřestu: Krémová polévka pro labužníky, dokřupava osmažený v těstíčku a luxusní chuť má jako náplň v palačince
Ledové matcha latte a frappuccino jako ze Starbucksu: Zelený nápoj z čajového prášku dokonale osvěží a „nakopne“
Kvíz na téma masopust a zabijačky: Jaká jídla k tomuto období patří?
Další recepty
Tématické fráze: marináda na vepřové maso švestková marináda marináda z povidel povidlový dip maso na povidlech marináda na kuřecí maso pohlreich vepřové maso v marinádě vepřové na povidlech vepřové maso s povidly maso s povidlovou omáčkou vepřové povidla nakládaní masa na grilování vepřové maso na povidlech veprové s povidly marináda vepřové maso marináda ze švestkových povidel nakládání kančího masa marinada s povidel pečená povidla s medem marináda švestková
Suroviny: maso vepřové, povidla švestková, víno bílé, olej, česnek, chilli paprika čerstvá, omáčka sojová, sůl
Maso v povidlové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOl5
4 názory