Rarášci s masem a zeleninou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 878 kJ / 927 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,54 g |
Tuky | 27,69 g |
Vláknina | 7,66 g |
Cholesterol | 457 mg |
Sodík | 3,57 g |
Sůl | 8,29 g |
Sacharidy | 74,43 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj:pohled do naší poloprázdné lednice:-)
Opět mé takzvané "zbytkování", kdy pro jednoho bylo surovin příliš moc a pro dva zase málo. Tak jsem použila to, co se chuťově netlouklo a tátovi zbylo i na chutnou zítřejší sváču do práce. Rarášků i Cikánských řízků je tady hodně, tak přidávám i tu mou šťavnatou improvizaci.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 10. 2022 22:09
Ivana Ch:
27. 10. 2022 09:58
:-
9. 5. 2012 14:58
rozmarynaH:Děkuji
Díky moc i všem ostatnímPotěšilo mě to
Díky moc i všem ostatnímPotěšilo mě to
9. 5. 2012 09:49
Já se toulám bůhví kde a ty tady věříš takové dobroty a neříkej jim zbytkování nebo z nouze cnost, ale předem je musíš povýšit na svoji "specialitu". Mám ze života takovou zkušenost. Moje maminka když něco uvařila a bylo to vždy dobré, u prostřeného stulu to uvedla větou: "Dneska se mi to moc nepovedlo" a rázem bylo po zázraku. Do života jsem si odnesla ponaučení, že si člověk nesmí hanět svoji práci. Máš v tom kus svojí invence a nápaditosti, tak tvoji dobrůtku moc chválím a posílám bod
8. 5. 2012 18:24
moc fajn rco a krásné foto
8. 5. 2012 13:35
krásné obrázky hned bych se k tobě přihlásila na stravu bydlet mám kde
8. 5. 2012 10:58
tak takovou zbytkovou placičku bych si s cutí dala+5
7. 5. 2012 23:03
maris:Maruško děkujiMoc si toho od takového profíka přes focení,jako jsi Ty vážím
Já si vždy,než zmáčknu spoušť připadám jako na plícním RTG-nadechnout ááá nedýchááátDá mi to vždycky fušku a čekatelé na talíř jsou na mrtvici
Já si vždy,než zmáčknu spoušť připadám jako na plícním RTG-nadechnout ááá nedýchááátDá mi to vždycky fušku a čekatelé na talíř jsou na mrtvici
7. 5. 2012 22:37
Anna Kocikova: Aničko, máš nádherné fotky
7. 5. 2012 22:33
Jana Remkova:Jani,vždyť Ty vyhráváš na celé čáře
Moc Vám všem za milé komentíky i hodnocení děkuji
Moc Vám všem za milé komentíky i hodnocení děkuji
7. 5. 2012 20:12
Jo, kdo umí využít zbytky, má vyhráno.. Je v tom i kus umění
7. 5. 2012 19:51
Aničko nádhera veliký bodík pro tebe
7. 5. 2012 19:49
Aničko, takový "zbytkáč" bych taky brala....+1
7. 5. 2012 18:49
7. 5. 2012 18:42
Tak takového Raráška bych brala
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 17 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 20 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 22 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 8 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 8 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 9 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 10 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 10 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 10 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 11 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 12 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 13 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Rebarborové koláče a buchty připravujeme z jarní vydatné úrody. Podle oblíbených receptů se nám určitě povedou
Další recepty
Tématické fráze: kuřecím rarasci recepty rarášci rarášci z mletého masa recept rarášci rarašky recept recepty s jehnečím rarášci s kuřecím masem veprovi rarasci vepřový rarášci kuskus s vepřovým masem a zeleninou palačinky s jehnečím masem recept rarasky z mletym masem rarasek se zeleninou kruti rarasci s bramborovou kasi rco ze zbytkem rýže
Suroviny: prsa krůtí, maso mleté mix, vejce, olej, omáčka sojová indonesia, omáčka chilli, omáčka sojová, solamyl, bylinky, brokolice, česnek, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá červená, cibule, pepř mletý, olej
Rarášci s masem a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/44EV
15 názorů