Zapečená polévka z červené řepy
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 865 kJ / 446 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,15 g |
Tuky | 24,44 g |
Vláknina | 7,71 g |
Cholesterol | 287 mg |
Sodík | 147 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 41,02 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 11. 2011 16:06
tejaja: děkuji Terko už se k tomu schyluje čo skvór
22. 11. 2011 12:46
rebeka: Naďka, najprv var asi 15 minút len cviklu, až potom pridaj zemiačky. Mám to tam blbo napísané, idem to opraviť Ospravedlňujem sa.
22. 11. 2011 11:20
Terezko a nebudou ty zemáčky po 45 minutách na kaši
5. 11. 2011 18:28
Mňamvypadá úžasně.Ukládám a vyzkouším co nejdříve.
17. 2. 2009 22:35
to vypadá úžasně. Podobné věci znám znám z anglické kuchyně. To musím zkusit.
17. 2. 2009 21:03
to jsem nikdy neviděla!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 5 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 6 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 7 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 21 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Polévka z kuřecích hřbetů
milan.pohy uvařila před 32 minutami
Buchta - prošívaná deka
Nicoolka uvařila před 1 hodinou
Krémová pórková polévka
eliskac uvařil před 1 hodinou
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 2 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 3 hodinami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 3 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Kuřecí chuťovky
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Margot pohár
Foxina88 uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Vybírat můžete podle tvaru a barvy, ale i velikosti či odolnosti
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Jak využít jednozrnku? Prastarý druh pšenice má měkká a lehce křupavá zrna, nahradí rýži v rizotu i těstoviny v polévce
Další recepty
Tématické fráze: recepty z červené řepy karpačo s červené řepy pohlreich karpačo s červené řepy cervena repa recepty recepty z řepy cervenarepa červena řepa s mocarelou červená řepa s mozzarelou červená řepa recept repova polevka recept na zapečenou červenou řepu recepty s červené řepy detoxikační řepová polévka vaření červené řepy polevka z červené řep recept z červené řepy polévka s červenou řepou polévka z červené řepy tvaroh polévka z červ.řepy kedlubnová polévka pohlreich
Suroviny: řepa červená, brambory, cibule, česnek, máslo, ocet balsamiko, vývar zeleninový, bobkový list, těsto listové, sůl, koření černé, omáčka worcesterová, semínka slunečnicová, vejce, smetana
Zapečená polévka z červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNWl
6 názorů