Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený jogurt

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 7. 2012 21:17

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem objevila v červencovém Apetitu. Přiznám se, že jogurt z domácího jogurtovače mně před lety moc nenadchl a proto jsem se rozhodla vyzkoušet tento. A nezklamal.

http://blog.florentyna.cz/2008/11/24/bistro-a-tova...

http://www.magazinzdravi.cz/granolahttp://www.toprecepty.cz/recept/21727-lemon-curd/

Našla jsem jeden podobný, rovnou přidávám :))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Maryla337 Maryla337

30. 6. 2014 19:56

tak jsem zvedavá jak se povede abych si ještě pořídila teploměr :-K:-))

senky senky

2. 6. 2013 10:25

Zugytka::-K jsem ráda, že chutnalo, to vždycky potěší;-) já dělám s neslazeným, větší polovina rodiny preferuje jogurt čistý bílý:-)

Zugytka

2. 6. 2013 09:38

Opravdu výborný jogurt,již nikdy kupovaný.Dala jsem do něj místo neslazeného kondenzovaného mléka sladké.Nemusím přidávat čokoládu ,marmeládu aj. a chuť vynikající,ale pochopitelně vyzkouším i variantu s neslazeným mlékem.

shiny56

10. 2. 2013 21:00

jogurt je vyborný dávám :yes: +14 jen jsem tam nedala kondenzované mléko, přislo mi zbytečné jako živou kultutu jsem použila Selský jogurt ( je nejzdravější) a trochu přisladila medem.
Nechala jsem ho 4 hodiny na topení a potom hned do lednice.:-)

Lenka

26. 7. 2012 22:35

Konečně jsem si udělala tento jogurt - je výborný a opravdu hlaďoučký. Dělala jsem ho z trvanlivého mléka a dala pod peřinu.:yes::yes::yes:

plechova

6. 7. 2012 10:52

dobrý den ,tak jogurt se i tak podařil,ale přiště s jinou náplní,alespon vím

senky senky

5. 7. 2012 18:50

plechova:ahoj, přišla jsem až teď.... pod jogurt mražené jahody? :-/ asi pustily vodu, co?;-):-p nezoufej, příště se podaří;-):-)

plechova

5. 7. 2012 15:13

tak asi to byl spatny nápad

plechova

5. 7. 2012 12:22

zkusila jsem mraženeé jahody,snad to nic neudělá:-O

senky senky

4. 7. 2012 10:20

Jahelka::-)no jo, když já doma radiátory nemám, musela bych to přeskakovat na podlaze:-D:-D k té troubě, mám úsporný program udržování teploty na 50, je to za korunu, to neřeším:-p a k ostatnímu, co k tomu vlastně říct, co člověk, to názor:-) proto existují různé postupy, aby si každý vybral ten svůj:-K V ledničce už jsou jen dvě skleničky, jedna s čokoládou a jedna s marmeládou z lesního ovoce, uchráněné pro manžela, takže večer nechám ještě posoudit, ale jak ho znám, jen zamručí blahem:-D:-D

Ale jinak díky za zájem, o tom to je, aby se lidi o tom, co je zajímá, pobavili:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

4. 7. 2012 10:03

Hezký receptík:-p+13:yes:Doufám,že nám ještě nezrušili u nemocnice automat na dobré mléko;-)
Špagetko,pak dej vědět,jestli vyzkoušíš z kefíru:-):yes:

Olga Urvalkova Olga Urvalkova

4. 7. 2012 09:20

Ahoj, přidávám se se k Jahelce: stačí dát jogurty ve skleničkách do deky, do peřin, prostě do tepla a zhoustne zadarmo a spolehlivě. Někdy jsou recepty nelogické a složité:-S

Jahelka

4. 7. 2012 09:00

Připojuji se ke zkušenosti Tejaji. Vůbec není potřeba jogurt péci, dokonce si myslím, že živé kultuře tato teplota vadí. Vlažné smíchat a do druhého dne je jogurt hotový. Zvlášť teď. V zimě ho nechávám stát na radiátoru. A použít se dá i mléko trvanlivé. Jogurtové kultuře chutná a zdá se mi, že má jogurt delší trvanlivost a není třetí den tak kyselý. Pokud tedy obstojí před nájezdem konzumentů. Také v původním receptu postrádám logiku - nejprve mléko ohřeju na 50°C, pak zchladím a následně opět na tutéž teplotu dokonce 3 hodiny v troubě ohřívám.:-//

Lenka

3. 7. 2012 22:55

senky: díky, tak ho určitě co nejdřív vyzkouším

jarka skrobakova

3. 7. 2012 18:01

super recept:yes::yes::-)):-K

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: peceny jogurt jogurt s zivou kulturou jogurty s živou kulturou domácí jogurt z trvanlivého mléka pečení z jogurtu bílý jogurt s živou kulturou mražený jogurt recept domácí mražený jogurt domácí jogurt s kondenzovaným mlékem jogurt s živými kulturami jogurty se živou kulturou pečené moučníky z jogurtu jogurt z trvanliveho mléka jogurt se živou kulturou nejzdravější jogurt sražený jogurt domácí jogurt pečený jogurt z kondenzovaného mléka domaci peceny jogurt recepty s jogurtem

Suroviny: mléko plnotučné, mléko, jogurt, marmeláda, čokoláda, curacao lemon

TopRecepty.cz

Pečený jogurt

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XqRg