Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 598 kJ / 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,50 g |
Tuky | 4,84 g |
Vláknina | 10,20 g |
Cholesterol | 32 mg |
Sodík | 108 mg |
Sůl | 0,22 g |
Sacharidy | 33,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 4. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jogurtové nepečené dia řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E5K
Moje poznámka
Jogurtové nepečené dia řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E5K
Nejnovější recepty
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 10 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 10 hodinami
Grilovaná chobotnice
Přidáno před 10 hodinami
Šafránové špízy (šiškebab) na grilu
Přidáno před 10 hodinami
Grilovaná hovězí žebra low&slow
Přidáno před 10 hodinami
Philly cheesesteak
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté knedlíky - meruňkové s tvarohem
Cikitaka před 6 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
zackovam před 7 hodinami
Pomazánka z červené řepy na způsob tataráku
dvinsky před 7 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Aknytsirk před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Sonisko před 9 hodinami
Cukeťák na plechu
Kacenka1981 před 10 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
veeronica12 před 10 hodinami
Růžičky s tvarohovou náplní
Mizera před 10 hodinami
Meruňkový koláč z tvarohového těsta
malipi před 11 hodinami
Linecký koláč s marmeládou
Okina před 11 hodinami
Tématické fráze:
dia recepty,
dia řezy,
dia řezy,
diabetické recepty,
dia dezerty,
diabetické vánoční cukroví,
jogurtový řez recept,
diabetické cukroví,
diabetický dort,
dia jogurty,
celozrné cukroví,
dia dezert,
jogurtové recepty,
diabetické moučníky,
dia nepeceny dort,
nepečené řezy,
nepečené dia cukroví,
diabetická dieta recepty,
jogurtove cukrovi,
dia jogurt
Suroviny:
jogurt,
sladidlo umělé,
rum,
vanilkové aroma,
mléko,
želatina prášková,
rama cremefine,
borůvky,
piškoty
Komentáře (24)
U tohoto druhu želatiny je třeba si dát pozor jen na to, aby tekutina na rozpouštění nebyla hodně horká, želatina by pak neztuhla. Některé zdroje uvádějí, že teplota má být maximálně 60°C , jiné že 65°C.Takže na to je třeba dávat pozor. Na trhu je i plátková želatina a různé druhy cukrárenského želé, taky želatinový ztužovač, ale s těmito výrobky moc nepracuji, tak neporadím.