Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hruškové vlnobití

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 35 min

70 min (35 min příprava + 35 min tepelná úprava)

15. 11. 2008 20:02

Suroviny pro 14 porcí

14 porcí

Hrnek = 250 ml

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie24 235 kJ / 5 792 kcal
Bílkoviny105,45 g
Tuky239,96 g
Vláknina47,68 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 456 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy778,91 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je vynikající, zdroj On-line recepty, bohužel, bez zadání jména.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 11. 2008 19:17

Oli, promiň, nějak jsem to přehlídla:yes::-)

Olina-preclik Olina-preclik

17. 11. 2008 18:01

Jana Remková - to foto jsem poslala já - Olina - a je to s hruškama. Jablečné těsto už mám odzkoušené, jinak bych ho sindy nenavrhovala.

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 11. 2008 14:06

Sindy, díky za foto, aspoň tedy víme, že je to dobré i s jablkama:-)

Sindy Sindy

17. 11. 2008 13:18

Tak holky, místo hrušek jsem dala jablka. Protože nemohu zatím porovnat tak můžu říct, že je to dobré s jablky. Věřím že s hruškama to bude zas trochu jiné. Musím si si sehnat alespoň zavařené, abych mohla porovnat.;-)

Olina-preclik Olina-preclik

16. 11. 2008 20:27

Sindy, určitě tam je možné dát jablka. Podívej se na mufiny z jablečného třeného těsta. Je dost podobé. Když jablíčka nastrouháš, rozpečou se, takže jen zjemní těsto ale samy tam nejsou znát. Kdo to těsto nezná, nepozná, že tam jsou. Když dáš kousky, zůstanou ne úplně rozpečené. Chuť to ale má určitě trochu jinou, než s hruškami. Ale ňamózní.:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 11. 2008 14:05

Sindy, tak to nevím, ty hrušky jsou v tom nějakým způsobem vyjímečné a myslím, že už by to nebylo ono. Rozhodně se to s jablky ale dá udělat, pak už to ale není totéž. Dají se použít i kompotované.;-)

Sindy Sindy

16. 11. 2008 13:14

A co takhle...místo hrušek jablka?

Marta Marta

16. 11. 2008 02:22

myslím, že jsem tento moučník kdysi hodně dávno zkusila a byl výborný, takže za 1 :yes:. Už aby mi na zahradě vyrostla ta mladá hruštička, chybí hrušky, chybí...;-(

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 11. 2008 20:13

Fotku zatím nedodám, teprve jsme dojedli zákusek pro mlsné jazýčky, tak bysme asi praskli:-D Ale já to zvládla bez obrázku, tak pokud byste to někdo dělal, prosím o foto!:-!:-!:-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hruškový moučník moučník z hrušek hruškové moučníky zavařujeme hrušky hruskove recepty hrušková buchta hrušková buchta na plech hruškové řezy jablecne vlnobiti dýně hrušková hrušková dýně hrušky recepty zavařená dýně vlnobiti buchta hruškové vlnobytí zavařujeme v mikrovlnce recepty z hrušek buchta vlnobití hruškové mufiny moučníky z hrušek

Suroviny: vejce, voda, cukr, olej, kakao, skořice mletá, rozinky, ořechy sekané, mouka polohrubá, prášek do pečiva, hruška, poleva čokoládová, ořechy

TopRecepty.cz

Hruškové vlnobití

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AD2j