Tmavší bagety
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 550 kJ / 2 283 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,25 g |
Tuky | 51,60 g |
Vláknina | 24,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,03 g |
Sacharidy | 376,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tyto tmavší bagetky jsou lehounké, vhodné i na výrobu plněných baget.
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 16 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 21 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 23 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí kari kousky s kokosovým mlékem a špenátem
LycanCZ uvařila před 6 hodinami
Kiwi řezy - jemné a osvěžující
Veralev uvařila před 8 hodinami
Zapečená tarhoňa
Markeeta uvařil před 9 hodinami
Vepřové maso na česneku
Jitule82 uvařila před 9 hodinami
Snadnější varianta výborného medovníku na velký plech
Adlla uvařila před 10 hodinami
Sušenky s arašídovým máslem a čokoládou
@lucivydrova uvařila před 11 hodinami
Sójové kostky a la Katův šleh
Kristian uvařila před 11 hodinami
Ananasové řezy s mascarpone
Sendo uvařila před 12 hodinami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 12 hodinami
Zelný salát s červenou čočkou
Zizalinka uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: výroba baget domácí tmavá bageta baget bageta rustikální kořen recept na bagetu jak se peče domácí bageta na chlebíčky bageta recept domácí bageta v chlebíčkové formě recepty na bagety tmava veka recept na tmavou bagetu pšeničný preferment kde seženu lněné semínko domácí bagety na chlebíčky kombageta domaci bagety z tmave mohky recept na baget bageta bagetky s prefermentem vyrob si domabagetu
Suroviny: voda, mouka hladká, droždí, voda, cukr, olej, sůl, semínka lněná, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, droždí
Tmavší bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YXKA
31 názorů