Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rustikální bagety od Čistinky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 6. 2013 13:24

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 928 kJ / 2 134 kcal
Bílkoviny67,75 g
Tuky22,20 g
Vláknina21,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,24 g
Sůl8,00 g
Sacharidy405,27 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem objevila na webu " Čistinkina vareška" , trošičku upravila časový rozvrh přípravy.

Od autorky receptu mám svolení umístit ho na TopRecepty.http://www.tana-catering.blogspot.cz/2013/05/rusti...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

zizala

27. 1. 2014 08:26

senky: Ahááá, já jsem to špatně pochopila:-8, nenechat program dojet do konce. Už je to jasné, bagetky vypadají moc dobře :yes:

senky

26. 1. 2014 22:11

zizala:Jaru, myslím tím, že pekárnu vypneme a nenecháváme dojet program a toto základní těsto necháme jenom odpočívat, řídím se přísně původním receptem, těstům nerozumím ani tak moc jako Ty :-)):-)), ale funguje to a to je hlavní;-)

zizala

26. 1. 2014 19:47

Tak jsem si teď všimla Tvého receptu a po pročtení mi není jasná věta z postupu "po uplynutí části programu s hnětením pekárnu vypneme a nenecháváme kynout!!" Přece mouka s vodou nekyne bez droždí, tak jak to je? Chápala bych to, kdyby tam bylo jen malinko droždí a druhý den se dodal zbytek, jako to má Cathleen u svých Mišošek. Smíchat jen mouku s vodou a nechat odležet mi přijde nějak zbytečné. Ale já zase pečivu tak moc nerozumím :-8:-8

varilamyskakasicku

5. 6. 2013 17:31

To je krása, opravdu, holky, Vy jste šikovné, že bych Tě brala za učitelku těchto receptů, stejně jako Cathleen:-K;-)

jarka skrobakova

2. 6. 2013 16:55

To je krása :-O:yes::yes::-K

JanaDorazinova

1. 6. 2013 23:56

Jojo, čistinka je na takové dobrůtky mistr a jak vidím, jsi její skvělý žák;-). Nádherné, krásné foto a tu chuť si raději v tomhle čase ani nepředstavuji:-S:-D:-D:yes:

aisha

1. 6. 2013 20:46

Ty brdo, to je krasa :-O:-O..naprosta dokonalost..:yes::yes:

cathleen

1. 6. 2013 17:38

senky: :-D pud sebezáchovy....:-D:-D Jasně. I pro mě je každý nový recept (jeho realizace) novým dobrodružstvím.;-)

senky

1. 6. 2013 17:28

cathleen: Ivi, dík:-K na Mišošky jsem se dívala, když jsem hledala, jestli tady recept s takovým poměrem a postupem není. Vůbec se nepovažuju za odborníka:-8:-8 takže se vždy řídím postupem téměř do detailu :-)je to pro mě i tak dobrodružství:-D:-D:-D množství droždí je pro mě tím pádem dané a už z pudu sebezáchovy se neodvážím nic změnit:-D:-D:-D ale musím říct, že není v těstě absolutně cítit a na bagetkách si pochutnáváme. Mišošky :-) si přidám do podobných, dík.

cathleen

1. 6. 2013 17:18

:-8Krááása, Jani, opravdu:yes::yes:
Koukala jsem, že je těsto velice podobné mým mišoškám, máme prakticky stejnou hydrataci těsta (stejně řídké). Jestli chceš a myslíš, že tam patří, přidej si je do Podobných.;-)
Jen - není polévková lžíce droždí na půl kila mouky zbytečně moc? Je to jako bys použila přibližně 30-40 g živého droždí.

Bibinka

1. 6. 2013 17:08

senky:Senky, to je vážně nádhera, musí být moc dobré:-pjedině co by mi vadilo, že to trvá tak dlouho a musí se na to čekat...Jinak jasný a krásný 10.bod:yes:

senky

1. 6. 2013 15:45

Tak se dívám, podle přidaných v podobných, že někdo pilný do nich může dát všechny recepty na slané pečivo:-O:-O Tento rp má jiné ingredience a hlavně:-!:-! naprosto odlišný postup:-!:-!

senky

1. 6. 2013 15:41

terka 1:Teri, určitě šlo, nebo robotem s hnětacím hákem, v obou fázích jsem ho nechala míchat cca 20-25 minut, jestli vyzkoušíš, dej vědět, jak to šlo, jo:-?:-? budu se těšit;-)

terka 1

1. 6. 2013 15:34

Fakt vypadají super, dalo by se těsto udělat i bez pekárny? Jen klasicky vařečkou v míse?

rebeka

1. 6. 2013 15:25

ty jsou úúžasné:-O:yes::yes::yes::-K:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí bagety se sušenym droždím rustikální pečivo rustikální pečivo recept bagety recept na rustikalni pecivo domácí rustikální bageta domácí bageta se sušeným droždím jak tvarovat bagety rustikální bagetta pečeme s bigou co je to rustikální pečivo recepty od čistinky kynutá bageta rustikální bagetky recept na bagetky domaci kynuta bageta čistinkina vareška rustialni bageta recep ciabatta se sušeným droždím domácí pecivo rustikalni

Suroviny: voda, mouka hladká, olej olivový, droždí sušené, sůl

TopRecepty.cz

Rustikální bagety od Čistinky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EXLN