Pikantní kuřecí kousky v karamelu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 164 kJ / 1 951 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,70 g |
Tuky | 59,45 g |
Vláknina | 49,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,79 g |
Sůl | 3,98 g |
Sacharidy | 296,01 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
1 hrnek = 250 ml
Zdroj: internet
Papričky přidávejte dle svého uvážení a chutí, rovněž doporučuji celou marinádu i ochutnat, aby to nebylo moc sladké, nebo slané - záleží na slannosti rybí omáčky, kterou použijete.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 6. 2013 09:36
no to vyzkouším mňam
10. 6. 2013 22:29
x.XXX.x: Druhý recept, který jsem od Tebe vyzkoušela, dopadl tak skvěle, že jsem si výtisk ponechala, zařadila mezi nejoblíbenější a využiju ho při zvláštních příležitostech... Hlavně se těším, až ho uvařím na chalupě pro všechny... Posílám bod, vřelé doporučení a obrázky. Nemáš ještě něco...??
29. 4. 2013 19:47
savlinka: nikde
29. 4. 2013 19:44
a fotečka je kde
25. 4. 2013 07:38
tejaja: no vidíš to, teď jsem se dočetla, že zráním červenají
25. 4. 2013 06:21
x.XXX.x: U nás som zase nikde nevidela zelené, všade predávajú len červené papričky
Pozrela som, čo o tých papričkaách nájdem na internete, a zaujala ma vetička, citujem : "Paprička Chilli Jalapeňo Purple má svůj původ v Mexiku. Její pálivost se pohybuje kolem 6 000 SHU, čímž se řadí mezi mírně pálivé druhy. Především díky barevnosti plodů je to velmi krásná a též i produktivní rostlina. Papričky jsou velmi vhodné na nakládání a do omáček."
Takže míííírně pálivá
Pozrela som, čo o tých papričkaách nájdem na internete, a zaujala ma vetička, citujem : "Paprička Chilli Jalapeňo Purple má svůj původ v Mexiku. Její pálivost se pohybuje kolem 6 000 SHU, čímž se řadí mezi mírně pálivé druhy. Především díky barevnosti plodů je to velmi krásná a též i produktivní rostlina. Papričky jsou velmi vhodné na nakládání a do omáček."
Takže míííírně pálivá
25. 4. 2013 00:40
Zdeňka Minaříková, Mexiko San Fernando: samozřejmě, že byly zelené, ty papričky, červené jsem tu v obchodě snad ani neviděla. Já tedy osobně, když dělám něco pálivého, přidávám dle sebe a nejdřív chutnám - každý má jinak "plechovou" hubu
24. 4. 2013 22:31
x.XXX.x, já to dělala přesně podle receptu, ale 2 jalapeňo červené papričky celý pokrm udělali zcela nepoživatelným, určitě jste se spletla. Asi to měli být jalapeňo zelené, to bych brala. Příště do receptu napište o jaký druh papriček se jedná, zda o zelené, nebo červené jalapeňo papričky.https://www.google.cz/#safe=off&hl=cs&sclient=psy-...
11. 4. 2013 18:59
Děkuju, budu ráda, když vyzkoušíte
11. 4. 2013 15:08
Take ukladam....dobre ingredience..
11. 4. 2013 14:59
Zajímavá kombinace
11. 4. 2013 11:27
To by mi chutnalo, mám ráda kombinaci chutí sladko- pálivé
11. 4. 2013 08:46
tohle vypadá dost dobře, už si to ukládám
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 7 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 20 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 15 minutami
Tvarohovo-jablková bábovka
Bumbikm uvařila před 19 minutami
Sušenky z ovesných vloček
Kometa10 uvařila před 53 minutami
Hovězí roštěná
PavelM uvařila před 56 minutami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
katkalepkova24 uvařila před 3 hodinami
Tvarohová bábovka
Petra2021 uvařila před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
8181bartova uvařila před 3 hodinami
Pikantni houbový guláš
imzlin@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Tvarohový koláč s jablky a skořicovou vůní
laubice uvařila před 5 hodinami
Dršťková polévka
pazderka83 uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí maso v karamelu kuřecí maso na karamelu pikantní kuřecí kousky kuřecí na karamelu maso na karamelu kuřecí kousky kuřecí nudličky na karamelu kuřecí prsa na karamelu zázvor v karamelu kure na karamelu karamelová cibulka kuřecí nudličky v karamelu karamelová pikantní omáčka zázvor na karamelu kure v karamelu chilli kuřecí v karamelu maso pražené v karamelu kuřecí kousky recept kureci prsa v karamelové omáčce kuřecí kousky na papričkách
Suroviny: kuřecí stehenní řízky, cukr třtinový, bujón drůbeží, omáčka rybí, ocet rýžový, česnek, omáčka sojová, zázvor, cibulka lahůdková, paprička jalapeňos, arašídy, olej, koriandr
Pikantní kuřecí kousky v karamelu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qpZD
13 názorů