Ryby na zázvoru

toprecepty.cz Kuchař:

Ryby 6 názorů

54

Suroviny

4 porce ryby
2 dl bílého vína
2 cibule
2 lžíce mouky
2 dl smetany
2 lžíce másla
citrónová šťáva
sůl
mletý pepř
mletý zázvor
olej
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Porce ryby osolíme, opepříme a okořeníme zázvorem.

  2. Vložíme je na rozehřátý olej, po obou stranách opečeme a podlijeme bílým vínem. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a vše dusíme pod pokličkou asi 10 minut, pak rybu vyjmeme a dáme na teplo.

  3. Do šťávy vlijeme smetanu s rozmíchanou moukou, dobře promícháme a povaříme. Omáčku zjemníme máslem a dochutíme citrónovou šťávou.

  4. Nakonec vložíme zpět porce ryby a prohřejeme. Podáváme s rýží a zeleninovým salátem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Ryby na zázvoru

  • Janka Janka(neregistrovaná)

    Recept som skúšala celkom sa vydaril, deťom to moc nechutilo, mne áno. :yes:

    Kde si môžem nájsť informácie o zázvore, pozrela som stránku vyššie a ešte nejaké dámské weby, o účinkoch toho bolo najviacej tu: http://www.elegantnibydleni.cz/zazvor-a-jeho-leciv... poznáte aj iné weby ? Poraďte. Ďakujem !

    Odpovědět

  • niečo o zázvore niečo o zázvore(neregistrovaný)

    Dobrý recept, chválim :)) niečo o zázvore nájdete aj na: http://zazvor.com/

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

  • Ivana79 Ivana79

    Od rána musím robiť na počítači:-//tak tento "recept dňa" mi nemohol uniknúť,mám na to stále chuť:-D:-pTerezka,tá omáčka vyzerá parádne a zázvor používam často:yes:Teraz neviem čo zajtra,či rybu alebo minúť karfiol:-SAle bodík si neodpustím:-))

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    vybusna, použila som mletý, podľa receptu. Ale bolo to výborné, my máme zázvor radi, použila som tak 2 lyžičky, niekomu by možno bolo veľa, treba ochutnať. Rybu som mala pangasa. Dávam 1, je to rýchle a chutné:yes:

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    tejaja ides pouzit mlety, alebo cerstvy zazvor?

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: recepty se zázvorem ryba se zázvorem recepty z pangasa obalovany losos zázvor-recepty obalovaný losos recept losos na zazvoru dobrý recept na rybu recepty-zázvor losos zazvor jak uchovat čerstvý zázvor diabetes-zázvor zázvor recepty se zázvorem recepty s čerstvým zázvorem makro.cz ryby zázvorové recept zázvor recepty vino ryby losos v receptech mletý zázvor recept

Zapomněl/a jsem heslo