Jarní moučník s rebarborou, jahodami a barevnou želatinou
Kombinace lehce nakyslé rebarbory a slaďoučkých jahod, jde prostě k sobě. Moučník zajímavé chuti, se žmolenkou a dvěma druhy želatiny na povrchu, zpříjemní posezení u hrnku dobré kávy.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 15 411 kJ / 3 683 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,90 g |
Tuky | 143,08 g |
Vláknina | 15,50 g |
Cholesterol | 1,01 g |
Sodík | 590 mg |
Sůl | 1,99 g |
Sacharidy | 494,87 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžeme připravit i klasickou želatinu na koláč a bez žmolenky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 4. 2013 23:57
14. 4. 2013 19:03
14. 4. 2013 17:22
14. 4. 2013 17:19
14. 4. 2013 14:58
14. 4. 2013 14:23
14. 4. 2013 13:23
14. 4. 2013 11:34
14. 4. 2013 10:51
14. 4. 2013 09:04
14. 4. 2013 08:49
14. 4. 2013 07:08
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 11 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 13 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
Mamhladik uvařila před 8 minutami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Mamhladik uvařila před 9 minutami
Cheesecake - jednoduchý, pravý
Mamhladik uvařil před 10 minutami
Drožďová pomazánka podle Matyska
VarilaMysicka uvařila před 15 minutami
Pudinková bábovka bez mouky
Aneleh81 uvařil před 28 minutami
Vepřové na česneku
Pavel Jobanek uvařila před 3 hodinami
Knedlíky houskové hrnečkové, vařené v mikrovlnce
Hello Doly uvařila před 3 hodinami
Hlíva pečená s bramborami na smetaně
KatkaCechova uvařila před 5 hodinami
Vepřová bratislavská plec
esindler@seznam.cz uvařila před 7 hodinami
Italská čočková polévka
TondaJ uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jaké bylinky a natě použít do jarní polévky? Užitečné rostliny najdeme na zahradě i ve volné přírodě
Desatero rad na téma rebarbora: Řapíky oblíbené rostliny zužitkujeme do výtečných moučníků
Jak uchovat drobenku? Když jí připravíme více naráz, příští pečení bude o to rychlejší. Poradíme, jak ji uložit
Další recepty
Tématické fráze: koláč s rebarborou a jahodami rebarborový koláč s jahodami buchta s rebarborou a jahodami jahodový moučník se zelatinou buchta s jahodami a rebarborou jahodový koláč s rebarborou jahodový moučník s želatinou kolac s jahodami a rebarborou jahodové moučníky s želatinou jahodové moučníky řezy s rebarborou a jahodami jahodový moučník moučnik s rebarborou rebarborový kolac se želatinou rebarborový koláč s želatinou jahodovo rebarborová buchta drobenkový koláč s rebarborou a jahodami moučniky s rebarborou jahody s rebarborou jahodové buchty s rebarborou
Suroviny: mouka polohrubá, vejce, olej, mléko, cukr vanilkový, cukr krupice, prášek do pečiva, rum, rebarbora, jahody, cukr, mouka polohrubá, máslo, želé jahodové, kiwi, želatina
Jarní moučník s rebarborou, jahodami a barevnou želatinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0o93
12 názorů