Čína od Ajveny
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 602 kJ / 1 100 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 235,03 g |
Tuky | 10,58 g |
Vláknina | 4,83 g |
Cholesterol | 550 mg |
Sodík | 3,64 g |
Sůl | 9,19 g |
Sacharidy | 14,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Čím déle v lednici, tím lépe ( 3-4 dny ). Kořeni lépe pronikne do masa. Mám to vyzkoušené. Je to opravdu mňamka.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 6. 2014 22:28
Včera jsme vyzkoušeli a moc jsme si všichni pochutnali i náš pejsek. Teda na něj zbylo jen vylízat prázdné talíře Byla to lahoda a hranolky k tomu hmmmm... Děkuji za výborný recept a těším se na další
27. 4. 2014 22:05
Děkuji moc aspoň někomu to chutnalo
27. 4. 2014 19:03
Ivuš,v pátek jsem naložila na nudličky nakrájená krůtí prsa a dnes jsme si moc pochutnali
Nechtěla jsem to kazit mraženou zeleninou,tak jsem přidala jen pár kousků na úzké proužky nakrájené mrkve a cibulovou nať,hlavně pro barvičku
Jako poděkování posílám pár fotek a +2bodík je Tvůj
Nechtěla jsem to kazit mraženou zeleninou,tak jsem přidala jen pár kousků na úzké proužky nakrájené mrkve a cibulovou nať,hlavně pro barvičku
Jako poděkování posílám pár fotek a +2bodík je Tvůj
28. 4. 2013 10:54
Lidi zlatý,můžete si u smažení přidat mraženou čínskou zeleninu.Já ji nedávám
22. 4. 2013 19:46
Ajvena:Jo a foto dodám později
22. 4. 2013 19:44
Děkuji všem za komentáře a až zkusíte nebudete litovat.Je to opravdu mňamka a budete to dělat častěji
22. 4. 2013 12:10
přesně tak kdybych měla číst vše z čeho vařím, umřu hlady Děkuji za typ, určitě vyzkouším
21. 4. 2013 09:43
když se Vám složení všech hnědých omáček a koření nelíbí,tak to raději nedělejte,Je to samé éčko.Já nekoukám,udělám a pak baštím!!!!!!!
20. 4. 2013 22:31
Hlasuji pro název maso v soli a uho.
(četla jste někdy složení všech těch hnědých omáček, co dotoho lijete? A složené grilovacího koření a vegety?)
(četla jste někdy složení všech těch hnědých omáček, co dotoho lijete? A složené grilovacího koření a vegety?)
20. 4. 2013 19:06
až sem do zásvětí slyším jak to čvachtá - dnes v noci se na to vrhnu!
19. 4. 2013 10:55
Já vím ale lepší název mě nenapadl
18. 4. 2013 11:41
I když to s Čínou nemá nic společného,tak to bude dobré
18. 4. 2013 10:33
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 2 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 4 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 17 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 18 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 20 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Orientální králík
pencovapetra uvařila před 43 minutami
Dort Pavlova
28Monika uvařila před 1 hodinou
Slané sýrové sušenky
okolobas uvařila před 2 hodinami
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 14 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 14 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 14 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 14 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 15 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vepřová čína poctivá recept čína s mraženou zeleninou cina z krkovice kuřecí čína s mraženou zeleninou recept na cinu jak naložit maso na čínu veprova cina s mrazenou zeleninou vepřová čína čína recept vepřová čína se zeleninou jak naložit vepřové maso na čínu cina s krkovice do ceho nalozit maso na cinu čína z kuřecího masa s mraženou zeleninou recept čína s mrazenou zeleninou omeleta s cinou plecko na cinu čína z vepřové plece s mraženou zeleninou veprove ze zeleninou jako čina recepty na čínu
Suroviny: maso kuřecí, cibule, sůl, paprika sušená pálivá, omáčka worcesterová, omáčka sojová, maggi, solamyl, vegeta, pepř, koření grilovací, směs zeleninová čínská
Čína od Ajveny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gDxD
13 názorů