Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Babiččina vepřová krkovice se švestkami

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 1. 2009 16:53

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 507 kJ / 599 kcal
Bílkoviny0,92 g
Tuky0,16 g
Vláknina2,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy116,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Recept mám po své babičce, která to dělávala místo složitých povidlových, nebo černých omáček. Dokonce i na ryby a moc nám to chutnávalo všem. Nejlepší příloha jsou knedlíky, ale jde k tomu téměř všechno.

Recept jsem úplnou náhodou objevila, když už jsem měla zato, že mi nenávratně zmizel.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

19. 4. 2015 20:58

regan: Regane, nejsem zklamaná, spíš je mi líto vaší práce a bez positivního výsledku:-( Jak se říká tisíc lidí má 1000 chutí a vám to zrovna nesedlo, ale vyzkoušel jsi to;-)

regan

19. 4. 2015 16:31

regan: Musím zklamat oběd nám moc nechutnal bylo to pro nás dost sladké a cukr jsem nedával a víno jsem použil červené suché.

regan

19. 4. 2015 10:44

Dneska váš recept vyzkouším doufám že nám bude všem chutnat přeji hezký den

Martina

15. 2. 2014 15:44

Dobrý den, dnes jsem dělala poprvé. A super , všem moc chutnalo. Malinko jsem upravila a dělala bez cukru. U nás se maso nikdy na sladko nejedlo. Ale to je už minulost.:-8 Děkuji za mňam recept. A zdravím Vás Martina

Ivana79 Ivana79

20. 3. 2010 15:49

Kapra na čierno som raz skúšala a tiež sa mi to nejak nepodarilo,ale myslím že tú sladkú chuť by malo vyvážiť to víno a citr.šťava.Ja som tam vtedy pridala ocot a nedalo sa to jesť:no:.Odavhu už na to nemám,ale mäso na sladko milujem,takže keď sa to dobre uvarí,môže to byť delikatesa;-)

Daisy

20. 3. 2010 14:18

Jani, ten tvůj recept se mi na první pohled zalíbil, tak jsem to dnes uvařila. Ale nevím, kde soudruzi z NDR udělali chybu,ale bylo to příšerný:-//Ta omáčka byla děsivě sladká, snad k palačinkám dobrý,ale k masu příšerný.A to mám já i manžel tuhle kombinaci moc rádi.Ale nějak se mi to prostě nepovedlo.Buď jsem tam dala moc povidel...možná víc cukru...nevím:no:Ještě s těmi noky to fakt bylo...;-( k pláči. Manžel si celou dobu u oběda dělal legraci,jestli si k tomu má uvařit ještě kafe, ale zase to maso...to je jako kdyby si dal hořčici ke kafi a tak. No těch keců...K palačinkám by ta omáčka mohla být výborná. Tak bacha lidi, méně je někdy více. Radši méně povidel, méně cukru....jenom ať je to nasládlé a ne přesládlé, pak to může být výborné.:-p

Bibinka Bibinka

19. 2. 2010 10:40

Dešťovko, dá se říct, že chuť je dost podobná, jen bez rybí chutě, ale je to delikátní;-)

destovka

19. 2. 2010 07:06

Jani, je to jako kapr na cerno??? Myslim o chuti?:-((:-K

Jakub Schiller

13. 11. 2009 14:41

tento recep jsem přepsal a dal jsem ho mamce k narozkám. Ani ne za týden jsem ochutnal je to velmi dobre

connie

8. 10. 2009 18:12

ahoj, som tu nová a tvoj recept mi padol hneď do oka, už viem, čo bude u nás v nedeľu na obed...slinky mi tečú už teraz:-p

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

11. 8. 2009 07:42

Babinko. To musí být božské MANU. Úplně to cítím, tu lahůdku. Už jsem o té omáčce něco kdysi zaslechl(dělali to s králíkem), ale musím přiznat, že já bych to velice rád vyzkoušel, ale žena by nesouhlasila.Byla by z toho válka. Tak musím počkat na nějakou strašně výbornou náladu, když nechci mit v tomhle věku na krku rozvod. HI HI HI. Václav. Ale +bodík máš.

Věrka.

11. 8. 2009 07:21

Tenhle recept mě moc překvapil, ale úplně si tu chuť dovedu představit, určitě někdy vyzkouším.

Bibinka Bibinka

1. 7. 2009 21:32

Petro,to jsi mě moc potěšila,z toho mám vždycky největší radost a ještě chutnalo,když někdo uvaří můj recept,je to lepší odměna,než body.Tak díky!;-)

Petra

1. 7. 2009 20:10

Dneska jsem to dělala na dýchanek , bylo to úžasnéééééé.

Bibinka Bibinka

20. 6. 2009 15:57

Hanče, určitě stačí, krkovičku rozklepeš, tak je maso celkem tenké, pak ho zase orestuješ, než ho dáš do trouby a tím pečením to jenom dotáhneš do konce. Jestli by se ti to nezdálo, tak není problém, nechat to v té troubě déle;-)Tak vyzkoušej a napiš, jaký to mělo u vás úspěch:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová krkovice recepty vepřová krkovice vepřové na švestkách maso na švestkách krkovice na švestkách vepřové maso na švestkách krkovice vepřová pečeně na švestkách vepřové maso se švestkami vepřová pečeně se švestkami maso se svestkami vepřové výpečky z krkovice výpečky z krkovice vepřová krkovice recept recepty ze švestek krkovička na švestkách krkovice recepty vepřová krkovice na švestkách trnčenica recepty z veprove krkovice

Suroviny: krkovice vepřová, švestky, víno červené, povidla švestková, slivovice, cukr, skořice mletá, tuk, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Babiččina vepřová krkovice se švestkami

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YELn