Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 650 kJ / 1 111 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,78 g |
Tuky | 84,87 g |
Vláknina | 11,40 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 69,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustový hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dkvx
Moje poznámka
Kapustový hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dkvx
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 6 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté jahodové knedlíky
hanka.hzh před 15 minutami
Vepřové maso na houbách v jednom hrnci
kamilkamil před 22 minutami
Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, zelí
Sassa před 25 minutami
Vietnamské letní závitky
petra.tumova před 34 minutami
Sekaná s přílohou hrášku a baby karotky
Vlak0078 před 50 minutami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
stefi.f47 před 51 minutami
Jednoduché rizoto s mletým masem
Lenka.Zavadska před 56 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Altara před 1 hodinou
Bramborový guláš se smetanou
imzlin@seznam.cz před 1 hodinou
Rajská polévka "speciál"
imzlin@seznam.cz před 1 hodinou
Tématické fráze:
kapustovy kel,
kapusta recepty,
praskla sklokeramicka deska,
dušená kapusta recept,
kapusta po hustu,
kelovy privarok,
kapustovy salat,
kel po hustu,
kapustová jídla,
recept na kel,
kapustový krém,
kel recept,
kapustový kel recept,
kél,
kelový prívarok.sk,
recept na kapustový kél,
kapustovy privarok,
kelový karbenátek,
kapustuf hrnec,
kapusta po hustu recept
Suroviny:
kapusta,
sůl,
kmín celý,
slanina uzená,
cibule,
mouka hladká,
mléko,
brambory,
klobása
Komentáře (14)
Dřív jsme kapustu moc nemuseli a teď jí dělám čím dál častěji.