

Zahuštěná polévka z mletého masa
Suroviny
- mleté maso
- vejce
- Masox
- kořenová zelenina
- libeček
- petrželka
- cibulka s natí
- pažitka
- kousek másla
- mouka na jíšku
Postup přípravy receptu
Do vroucí vody dáme masox a rozdrobené mleté maso. Necháme povařit, přidáme nastrouhanou kořenovou zeleninu. Z másla a mouky si uděláme si světlou jíšku a polévku s ní zahustíme.
Přidáme nasekané bylinky a rozšlehané vejce. Podle potřeby dochutíme a můžeme podávat.
Alternativy k tomuto receptu
Zobrazit další alternativyOhodnoťte recept: Zahuštěná polévka z mletého masa
-
U nás se kdysi v takovém okýnku prodávala tzv. rychlá polévka. Hodně jsem jí využívala, když jsem potřebovala něco na honem. Byla plná mletého masa(myslím ale hovězího) a mleté zeleniny. A hlavně, byla vynikající!! takže máš to za plusík, Hani!!