Fazolový prívarok

tejaja Kuchařka:

Luštěniny 0 názorů

43

Suroviny

300 g fazolí
1-2 bobkové listy
5 kuliček černého pepře
sůl
cukr
ocet
2 lžíce hladké mouky
asi 1 dcl mléka
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Vopred namočenú fazuľu s bobkovým listom a korením uvaríme do mäkka. Vodu necháme asi prst nad fazuľou, prebytočnú vodu zlejeme. Osolíme a zahustíme múkou rozmiešanou v mlieku.

  2. Povaríme na slabom ohni na hustejšiu omáčku. Odstavíme, ochutíme cukrom a octom na sladkokyslo.

Poznámka

Podávame s opečenou klobáskou alebo mäsom a chlebom.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Fazolový prívarok

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo