Kančí plec na víně a zelenině v PH
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 594 kJ / 2 054 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,95 g |
Tuky | 145,95 g |
Vláknina | 13,99 g |
Cholesterol | 321 mg |
Sodík | 2,07 g |
Sůl | 5,12 g |
Sacharidy | 32,97 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 3. 2016 16:51
sarkap: děkuju, moc mě to těší
24. 3. 2016 16:40
Kance jsem koupila čerstvého, dle receptu jsem jej poprvé v životě vařila v pondělí a trochu jej pozměnila: místo PH jsem dusila v hrnci a místo bulvového celeru jsem dala řapíkatý a vynechala petržel. Když jsem viděla prázdné talíře a spokojený výraz na tvářích strávníků, nemohu jinak, než poslat bodík :o)
11. 9. 2013 23:37
Maruško, kance sice nemám, ale hned bych si dala. Ty fotky s trochou přírody jsou neskutečné.
9. 9. 2013 19:58
Maruškomňááám
8. 9. 2013 21:07
Maris, krásné foto a chuť kančího masa je delikátní. Rozhodně bych si pochutnala
8. 9. 2013 19:16
Vidím krásně naservírované jídlo a už vím, kdopak to spáchal Máš to pěkné, Maruško, jako vždycky Kančí jsem dělala jen klasicky se šípkovou. Ale to Tvoje by mi určitě chutnalo taky
8. 9. 2013 18:26
Kančí už nemám, ale snad se něco zase naskytne a pak budu moct tuto nádheru vyzkoušet Fotka velmi jedlá
8. 9. 2013 17:26
Děkuju za krásné komentíky
8. 9. 2013 16:18
Krásný recept! Kančí nemám, takže můžu jen slintat
8. 9. 2013 14:21
Krásný recept Kančí ještě mám
8. 9. 2013 11:53
Nemamo ! Ale uložím! Bodík pošlu a snad bude aspoň jedna plec a kýta do zimy!
8. 9. 2013 00:13
Kančí nemaje, použiju sviňu domácí, myslím, že to půjde
7. 9. 2013 22:45
Máš to krásné - já to k tobě vlastně nemám až tak daleko
7. 9. 2013 20:53
yanull: yanullko - jsi moc hodná, děkuju. Na omáčníku je divoká husa, máš pravdu
7. 9. 2013 20:48
maris: Maruško, to nevadí, hlavně, že s divočáky jsi přímo u zdroje a ještě chválím ten omáčník, zřejmě s divokou husou, tedy pokud mne zrak nešálí, fakt perfektní, i to celé zátiší
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 1 hodinou
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 7 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Právě bylo uvařeno:
Zdravý banánový chlebík
Kristian uvařila před 18 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
káťa uvařila před 48 minutami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Krize uvařila před 1 hodinou
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 1 hodinou
Smrkový med ze samoty u lesa
Andy74 uvařila před 1 hodinou
Křenová omáčka
paprika1000 uvařil před 1 hodinou
Cibulové bagetky
lizamzizalku uvařila před 1 hodinou
Královské rohlíky
lizamzizalku uvařila před 1 hodinou
Tvarohová rychlovka
Klarson uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Kapie jsou oblíbené na zdobení pokrmů studené kuchyně. Používáme je především čerstvé, v pomazánkách je ocení i děti
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Do leča se hodí jiná než na salát, výběr je ale veliký
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: kančí na vině kanci plec kanci na zelenine kanec na víně kančí plec recepty kančí steaky na červeném víně kančí pečeně na víně kančí plecko recepty divocak na vine kančí na víně recepty kanec na zelenině a červeném víně kančí pečeně na zelenině kančí směs kančí se zeleninou kančí plec recept kanci plecko kančí plecko na víně recepty zvěřina kančí plec plec z divocaka kančí plec na červeném víně
Suroviny: plec kančí, slanina, mrkev, celer, petržel, cibule, víno červené, koření na divočinu, pepř, koření nové koření, bobkový list, jalovec, kompot brusinkový, tymián, máslo, mouka, vývar, sůl
Kančí plec na víně a zelenině v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1M3G
28 názorů