Divočák v rybízovinné omáčce s knedlíkem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 33 026 kJ / 7 893 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1 295,12 g |
Tuky | 273,23 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 4,23 g |
Sodík | 3,26 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 30,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 2. 2017 10:18
dnes jdu na to s tím rozdílem, že mám kližku a hodím to do pomalého hrnce jsme zvědavá ...
2. 10. 2014 14:37
Dělám na šípkové marmeládě. Ale jak vidím, jde to i s rybízem.
1. 10. 2014 21:31
...podávám s ve víně marinovanými hruškami...
12. 3. 2013 16:33
to je krása
11. 3. 2013 10:45
no to pochopitelně musí být skvělé bohužel ale nemám toho divočáka tak až bude, tak bude
10. 3. 2013 10:50
Mňam
10. 3. 2013 08:54
Dělám velmi podobně, místo samotné rybízové zavařeniny používám rybíz á la brusinky a je to vynikající. Používám i do guláše Jen bych asi více rozepsala a upřesnila ten postup
9. 3. 2013 22:23
kristyna g.:
9. 3. 2013 21:44
vypada to moc pěkně, divočáka mam jestě v mražaku, takže vyzkousim :)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 8 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 21 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno 28. 3. 2024 16:08
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Polévka z uzeného jazyka
Petaja uvařila před 8 minutami
Znojemská pečeně podle Kluků v akci
Petaja uvařila před 8 minutami
Mléčné francouzské houstičky
Wanilor uvařila před 11 minutami
Vepřové na houbách
Peggy72 uvařila před 17 minutami
Nádivka velikonoční
Palecek uvařila před 25 minutami
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 1 hodinou
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 2 hodinami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Barvení velikonočních vajíček může být zábava i umění: Použití slupek z česneku, červeného zelí a silonek dokáže zázraky
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: omáčka z divočáka omacky z divocaka divočina recepty divočák divočak omáčka divočák recepty recepty z divočáka svíčková z divočáka omáčka na divoko oméčky z divočáka recept na omáčku z divočáka omacka na divocaka recepty na divocaka divočák na divoko recept divočak recept recept na divočinu divočák divočák s bramborovým knedlíky divočák omáčky recepty kanec s rybizovou omackou kančí na víně s rybízovou omáčkou gulas s divocaka a brusinky
Suroviny: plec vepřová, cibule, koření divočina, džem rybízová, sůl, pepř, víno červené, vývar, mouka, paprika čerstvá červená, cibule, petrželka
Divočák v rybízovinné omáčce s knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jJxR
9 názorů