Kančí plec na slanině

lenka-m Kuchařka:

Jiné maso 5 názorů

43

Suroviny

1 kg kančí plece
30 dkg slaniny
2 cibule
1 hlavička česneku
drcený kmín
sůl
vývar nebo voda na podlití
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso nejprve prošpikujeme slaninou, osolíme a dáme do pekáče.

  2. Posypeme drceným kmínem a zbytkem slaniny, nakrájené na kostičky.

  3. Cibuli nakrájíme na kostičky, česnek na plátky a přidáme do pekáče k masu.

  4. Přilijeme trochu vývaru nebo vody a dáme péct do trouby. Podáváme s vídeňským a bramborovým knedlíkem a zelím.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kančí plec na slanině

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo