Kapustové závitky na marocký způsob
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 7 530 kJ / 1 800 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 198,33 g |
Tuky | 36,24 g |
Vláknina | 24,64 g |
Cholesterol | 836 mg |
Sodík | 731 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 161,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
V pôvodnom recepte bolo jahňacie mäso, ale nepodarilo sa mi ho zohnať.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 8. 2020 22:19
Také harissa není v Maroku známá, je to tuším Alžírská specialita. Je ale možné, že už se do Maroka rozšířila. Naopak skořice je v masových jídlech běžná.
26. 11. 2017 16:09
1. 7. 2014 17:01
12. 9. 2013 21:11
12. 9. 2013 20:28
12. 9. 2013 19:14
12. 9. 2013 19:06
12. 9. 2013 18:59
11. 9. 2013 10:46
11. 9. 2013 09:05
11. 9. 2013 08:18
11. 9. 2013 07:48
11. 9. 2013 06:25
10. 9. 2013 22:17
10. 9. 2013 19:41
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 3 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Soufflé buchta
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Právě bylo uvařeno:
Babiččina rychlá kulajda
Rudischova uvařil před 24 minutami
Vepřové na rajčatech s rýží
Petra Dvor. uvařila před 40 minutami
Domácí Bounty
Petra Dvor. uvařil před 47 minutami
Kefírová buchta - rychlovka
vladkalejskova uvařil před 1 hodinou
Plněné papriky s omáčkou
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Výborný guláš z hlívy
helusa27 uvařila před 1 hodinou
České buchty
majka-24 uvařila před 1 hodinou
Zelný salát s mrkví a koprem
Petra Dvor. uvařila před 2 hodinami
Bramborová papilota s kuřecím a vepřovým masem (Živáňská)
MartinH71 uvařil před 2 hodinami
Špagety ala carbonara
AlesV uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Do leča se hodí jiná než na salát, výběr je ale veliký
Kapusta je typická podzimní a zimní zelenina. Víte, jak ji vařit, aby neztratila barvu a nečpěla?
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
Další recepty
Tématické fráze: kapustové závitky recept na kapustové závitky kelove zavitky kelove zeli kelove zeli priprava kelu kapustové závitky recept kapusta závitky vepřové závitky v kapustovém listu kapustová musaka dusene kelové zelí kapusta závitky recept hlúbik kelu kapustový závitek kapustove.zavitky. hlavka kelu marocký zavitek mleté maso v kelu recepty kapustove ptacci kapustove ptacky
Suroviny: kapusta, hovězí zadní, maso vepřové, rýže dlouhozrnná, vejce, cibule, mrkev, česnek, rajče cherry, olej olivový, sůl mořská, harissa, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, saturejka, tymián, bazalka čerstvá, rozmarýn, koření oregáno, nať petrželová, ořech muškátový,
Kapustové závitky na marocký způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VWzW
17 názorů