Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněný vepřový závitek

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Snadný

Přidat do oblíbených toprecepty.cz toprecepty.cz Přečíst komentáře 7

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 327 kJ /
1 273 kcal
Bílkoviny167,93 g
Tuky53,93 g
Vláknina19,30 g
Cholesterol 340 mg
Sodík 2,43 g
Sůl5,80 g
Sacharidy19,33 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z vepřové kýty nakrájejte čtyři plátky a důkladně je naklepejte. Krok 2: Mrkev nakrájejte na drobné kostičky a uvařte v horké osolené vodě doměkka. Brokolici rozeberte na drobné růžičky a smíchejte je s mrkví a nastrouhaným sýrem. Na střed plátku masa dejte připravenou směs a pevně zarolujte. Krok 3: Připravte si přiměřeně velké čtverce alobalu, které potřete olivovým olejem a závitky do nich zabalte do tvaru bonbonu. Nakonec je pečte 25 minut v troubě vyhřáté na 180 °C.

Zveřejněno 17. 2. 2008 15:19

Poznámka autora toprecepty.cz

Vhodnou přílohou jsou americké brambory.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněný vepřový závitek

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/koY

Podobné recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněný vepřový závitek

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/koY

Komentáře (7)

Bibi, bodík pro Tebe;-), také mě to "uteklo":-)), je to zde nějako rychlé, protože někdy to nestíhám a i přesto si myslím, že tento receptík je:yes::-p:-))

vybusna:Ještě že existují náhodné recepty, kde se občas objeví to, co nám dobrého uteklo a ty závitky se mi dost líbí, hlavně díky Výbušné-krásné a jedlé fotky a dávám 8.boda:yes:

Nádherné fotky...všechny :-p. Už díky nim stojí recept za povšimnutí!!

Vzaly jsme si s HankouPu stejný tip na večeři. :yes::-p. Recept je skvělý, masíčko šťavnaté, nasáklé chutí zeleniny a sýra.;-)

dzungila..jaj ako si ma potesila...

Vybusna, překrásné fotky! Dávám ti za ně boďku!:yes:;-)

po skusenostiach s viacerymi zavitkami, som sa rozhodla, ze pokial to bude maso zo stehna, alebo kare, tak ho budem obalovat v prerastanej slanine, pretoze inak je nam to velmi suche....tato varianta je velmi prijemna, som milo prekvapena, ze syr nevytiekol. premyslala som nad americkymi zemiakmi, ale som sa s tym nestotoznila, pretoze zavitky su robene v alobale a nemaju ziaden vypek....bolo by to asi prilis take...suche....urobila som zemiakovu kasu a zapravanu zeleninu....davam plusko...a budem opakovat

Tématické fráze:
vepřové závitky plněné, plněné vepřové závitky, babiččiny vepřové závitky, vepřové závitky se šunkou a sýrem, vepřové závitky, vepřový závitek se šunkou a sýrem, vepřové závitky se špenátem, závitky z vepřové kýty, vepřové závitky recept, vepřové závitky se sýrem, plněné závitky, veprové závitky s ryží, vepřové závitky z kýty, vepřové žávitky plněné špenátem, veprove zavitky plnene zelim, veprove plnene zavitky, veprove zavitky recepty, vepřová kýta recepty závitky, vepřové závitky s houbami, bohdalovský závitek

Suroviny:
kýta vepřová, brokolice, roquefort, mrkev, sůl, pepř bílý, olej olivový

Přidat fotografie receptu