Ořechy s chutí hřebíčku
Suroviny
Porce: 50 kousků
Nutriční hodnoty
Energie | 13 406 kJ / 3 204 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,38 g |
Tuky | 184,82 g |
Vláknina | 10,83 g |
Cholesterol | 485 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 311,65 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 12. 2013 11:45
13. 12. 2013 11:33
Když ale u "formičkového" občas tento problém nastane, nechám vychladnout, pak dám na chvilku do horké trouby (nebo vzhůru nohama pod gril) a pak už to obvykle jde skoro samo. STEJNĚ VYKLÁPÍM CHLEBÍČKY či srnčí hřbety
13. 12. 2013 09:26
11. 12. 2013 23:57
11. 12. 2013 22:38
11. 12. 2013 07:15
11. 12. 2013 02:02
10. 12. 2013 21:30
10. 12. 2013 19:26
10. 12. 2013 16:57
10. 12. 2013 16:25
tejaja: Absolútne súhlasím, lebo ja som v živote žiadnu formičku nevymazávala. Ja som ale cesto - na akékoľvek podobné pečivo - nechala zamiesené v chlade aj 3-7 dní a hlavne som ho dávala do formičiek studené a namočené - len spodnú časť - do hrubej múky. Pred pečením som celý plech "vyhodila" na balkón chladiť. Po upečení tiež dosť rýchlo šup-šup von z formičiek. Po skončení celého pečenia som všetky formičky nasypala do veľkej misy, do saponátového kúpeľa, nechala som odmočiť a pekne jednu po druhej poumývať, dobre opláchnuť, šup na plech do teplej rúry, kde sa do rána vysušili.
Všetkým želám ešte pekné pečenie : a žiadne zlostenie
10. 12. 2013 12:57
A silikon? ten prostě nemůžu, mám z něj husí kůži, jediný,, co mám je vál ze silikonu
Ale ty teflonové vypadají dobře
10. 12. 2013 12:55
10. 12. 2013 12:48
10. 12. 2013 12:39
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 2 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 5 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 6 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 8 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 17 minutami
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 19 minutami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Nat_Nemcova uvařila před 27 minutami
Grilované makrely
mkab uvařil před 47 minutami
Jahodové řezy
Soninka uvařila před 2 hodinami
Kuřecí plátky na sušených rajčatech, bylinkách a česneku
Ivapur uvařila před 2 hodinami
Polévka z mladého zelí
terezaST uvařil před 2 hodinami
Babiččin perník
horackovapetra uvařila před 2 hodinami
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
Pavla.D uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Ostružiník je skvělou volbou pro naši zahradu. Pěstování je nenáročné a úroda bohatá
Pět znamení horoskopu, která vyšvihnou nejlepší guláš: Panny překvapí chalupářským se špekáčky, Štíři připraví ostrý mexický
Další recepty
Tématické fráze: formičkové cukroví ořechy né do formiček prodej vlaskych orechu ořechove curovi staré formičky maso orechy a hrebicek formickove testa orechy formickove testo co ze starých formiček www tescoma s chuti.cz recepty medu a ořechú tescoma s chuti orechove kolacky curoví ořechy teskoma s chuti c.z prodej starych formicek tescoma s chutí recept 11.7.2018 tescoma s chuti recepty ze vcerejska tescoma silikonove formy na ořechy ořechove curovi - ořechy majka57 formičkové rohlíčky s čokoládovým krémem
Suroviny: mouka hladká, koření hřebíček, mandle mleté, máslo, med, cukr třtinový, máslo, cukr moučkový, piškoty, amaretto
Ořechy s chutí hřebíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kKrE
35 názorů