Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sulc - klasický recept, podle starých řeznických norem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 3. 2009 04:13

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota12 887 kJ / 3 080 kcal
Bílkoviny320,00 g
Tuky200,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol1 400 mg
Sodík1 200 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dělávala jsem ho do obchodu na prodej, do těchto mističek, ale opravdu jen z nožiček a kůží, pro domácí potřebu jsem občas přidala i maso.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Radek1971

30. 12. 2020 21:37

Přesně takový dělával můj děda, akorát místo kůží dal vařit nožičky i s vepřovým kolenem

alca2

24. 11. 2019 13:23

Dělali jsme z huspeninového balíku z Kaufu, chuťově vynikající, určitě budeme dělat znovu. :-Q:-D

201942

29. 11. 2016 12:28

xenifer836 máš 100% pravdu-pro mně nepoživatelné!!!

daniela

19. 2. 2012 13:43

daniela:-/je to velká mnamka:yes:

kity

25. 1. 2012 11:37

na veprovych nozickach neni zadne maso proto vzlast varim koleno a bucek.pak vse oberu,pokrajim dam do hrnce a chvili povarim s korenim

ludik8718@seznam.cz.

18. 12. 2011 19:23

Neznam lepši pošušnaničko...:-p:-p:yes:

Lidus

6. 2. 2011 18:47

No tak to je bomba - beránka musím velikonoce udělat!!:yes::-p

kudlova3

3. 4. 2010 19:16

Nádhera:-):-K:yes:

Paprika

3. 4. 2010 13:27

Kaspap - krásný sulcový beránek :yes::yes:

JanaDorazinova

17. 3. 2010 17:57

Hani a tobě taky bodík za krásné misečky se sulcem!!:yes::yes::yes:

xenonimus

6. 3. 2010 00:29

xenifer836, tak bašti raději Hambáče z Mekáče když ti nejede "Sulc". A když ani to ne...... tak klidně i suché z nosu !!! :-!:-//
Nechápu, taková šmakuláda ten Sulc je, pěkně pivečko, cibulku na jemno a chléb k tomu. Prostě fantazie....

Ivan

9. 5. 2009 09:20

Je super ten bych mohl furt maš bodik:yes::-D

Pejli

25. 4. 2009 07:48

na tohle si vzpomínám, tehdá dvouletá dcerka na mě v obchodě řvala! mami nohy!! kup nohy :-D:-D můžem se po tom utlouct! takové light papáníčko!! ale luxusní :yes:

Vaclav Fronek

25. 4. 2009 07:22

Děláme tenhle " HNUS " jak píše "xenifer836" MOC často, jak jen to jde !!! a u nás ho mají VŠICHNI MOC rádi a ve svém okolí a mezi známími neznám nikoho, kdo by se k této dobrotě takto vyjadřoval. Asi to takový HNUS není, když jeho cena v obchodě není nikterak malá. Dost mne tento výraz k jídlu, které se tradičně dělá při všech zabíjačkách, nadzvihl ze židle. Nechtěk jsem se zprvu vyjadřovat, ale nyní dávám +bodík z důvodu protestu k hodnocení "xenifer836" a potpory autorů.

Iljusa

24. 4. 2009 15:07

Hanulko21, bezvadné:yes: Posílám bodík, vím co to dá práce jej připravit;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: zulc sulc recept domácí zulc recept na zulc recept na sulc domácí sulc recept domácí sulc recept sulc domácí zulc vepřový jak se dela sulc jak uvařit sulc řeznická kuchařka vepřový zulc normy studené kuchyně recepty sulc recept na domácí sulc jak udelat domaci sulc recepty na sulc staré recepty sulc z veprovych nozicek

Suroviny: nožička vepřová, kůže vepřová, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, pepř mletý, cibule, ocet, sůl

TopRecepty.cz

Sulc - klasický recept, podle starých řeznických norem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/An6l