Švédské maso
Suroviny
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 6. 2010 22:10
23. 2. 2009 19:07
22. 2. 2009 23:14
22. 2. 2009 21:09
22. 2. 2009 20:59
Chci se zeptat - ráda bych to zkusila - to maso po vylovení z vinné lázně necháš okapat, otřeš, nebo to házíš na pánev rovnou? Jsem asi detailista, ale myslím, že i takové drobnosti můžou ovlivnit výslednou chuť..
Díky.
22. 2. 2009 20:27
22. 2. 2009 20:14
22. 2. 2009 19:23
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 5 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 10 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Právě bylo uvařeno:
Sušenky s arašídovým máslem a čokoládou
@lucivydrova uvařila před 44 minutami
Sójové kostky a la Katův šleh
Kristian uvařila před 1 hodinou
Ananasové řezy s mascarpone
Sendo uvařila před 1 hodinou
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 1 hodinou
Zelný salát s červenou čočkou
Zizalinka uvařila před 3 hodinami
Quiche se špenátem a brokolicí
Denny2711 uvařila před 3 hodinami
Zdravý banánový chlebík
Kristian uvařila před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
káťa uvařila před 4 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Krize uvařila před 4 hodinami
Smrkový med ze samoty u lesa
Andy74 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Ochutnejte nejlepší švestkové koláče. Poradíme, jak upéct oblíbený moučník plný sladkého ovoce a lahodné drobenky
Další recepty
Tématické fráze: švédské hovězí švédský hovězí plátek hovězí maso po švedsku hovězí po švédsku svedske recepty hovezi maso minutky švédská kuchařka švédské vepřové maso hovězí švédská hovězí plátek po švédsku naložená zvěřina hovězí na brusinkách maso naložené ve víně maso dvou barev vino brusinky švédské těstoviny švédské plátky hovezi platky na vine s brusinkami minutky z hoveziho masa postupy hovězí maso s brusinkami hovězí na víně a brusinkách
Suroviny: maso hovězí, víno červené, koření na zvěřinu, pomeranče, med, máslo, sůl, brusinky, hořčice, olej, pórek
Švédské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJwl
8 názorů