Hovězí plátek v"Boloňské"omáčce
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 622 kJ / 388 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,14 g |
Tuky | 16,82 g |
Vláknina | 32,89 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 547 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 33,84 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžeme připravit také z vepřového, nebo drůbežího masa. Doba dušení bude kratší.
Na přílohu bylahttp://www.toprecepty.cz/recept/20756-dusena-ryze-...
Složení omáčky ve skle-voda, rajčatový protlak, cibule, rostlinný olej, cukr, paprika, česnek, sůl.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 3. 2014 14:55
Andrea:Ti,kteří čtou celý rcp včetně poznámky,vidí i složení omáčky...
12. 3. 2014 11:56
12. 3. 2014 07:54
11. 3. 2014 21:39
11. 3. 2014 19:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 8 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 12 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 13 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 16 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 5 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 5 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 6 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 7 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 8 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí plátky doba dušení hovězího masa boloňská omáčka v papiňáku hovezi na duseni hovezi platky s omackou dušení hovezího masa jak dlouho se dusi hovězi maso hovězí plátky recepty hovezi platek jak dlouho dusit hovězí plátky jak dlouho dusit hovezi maso složení boloňské omáčky hovezi doba duseni hovězí plátek recept hovězí omáčky hovězí omacka hovezí plátky recept recepty omáčky obrázky hovězí plátky na houbách hovězí boloňská omáčka
Suroviny: roštěná hovězí, sádlo, cibule, česnek, omáčka boloňská, mrkev, celer, olivy ve slaném nálevu, škrob, sůl, pepř mletý
Hovězí plátek v"Boloňské"omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XwNm
5 názorů