Zapečené hvězdičky se sýrem, smetanou a bylinkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 650 kJ / 633 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,08 g |
Tuky | 45,36 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 596 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 4,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kdo chce, může si přidat i slaninu, udělala jsem 4 hvězdičky pro manžela se slaninou, pro sebe jen se sýrem.
Hvězdičky jsem opékala pak dál pomalu na další dobu uvedenou dobu, ale každý si sám podle své trouby uzpůsobí délku pečení a zapečení, pekla jsem podle receptu své kolegyně.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 4. 2014 15:50
máša: mášo,udělej, jak píšeš, dělala jsem podle receptu kolegyně, zdály se mi křupavé, pak jsem je dělala podruhé a dala jsem menší teplotu a hlídala a ihned po vyndání jsme se snědli
26. 4. 2014 13:55
měla jsem z JIPu mražené hvězdičky na dopékání, večer jsem je vyndala z mrazáku do lednice, ráno byly měkké a postupovala jsem přesně podle receptu. Problém spíš vidím v délce pečení. Na sáčku je napsáno 10- 12 minut, tady v receptu 5 předpek a až 25 dopek. I když jsem dobu zkrátila, byly tvrdé. Příště je jen 2- 3 min. rozpeču a poté 8- 10min. dopeču. Uvidíme.
26. 4. 2014 10:44
máša: Ještě Andreu doplním, housky na rozpékání běžně koupíte v Albertu, Kauflandu a určitě i v jiných řetezcích a jsou vždy označené jako vhodné k dopékání, rozpékání apod......
Rozpékat normální housky taky sice jde, ale tam se musí víc hlídat teplota a doba pečení, a ty normální po zchladnutí ztvrdnou daleko rychleji, takže se musí rychleji zkonzumovat
Rozpékat normální housky taky sice jde, ale tam se musí víc hlídat teplota a doba pečení, a ty normální po zchladnutí ztvrdnou daleko rychleji, takže se musí rychleji zkonzumovat
26. 4. 2014 09:41
Já tomu říkám rozpeky a dělám z rohlíků.Peču max do 10 minut. Musí to mít křupavou kůrku a vláčné jádro.
26. 4. 2014 09:32
máša:Pokud chcete takto zapékat housky, měly by to být ty na dopékání, viz. http://www.toprecepty.cz/recept/23322-zapecene-vej...
26. 4. 2014 08:52
zkusila jsem a hvězdičky jsou naprosto tvrdé jako suchary. 160 stupňů a 5 + 18 minut a bylo to naprosté fiasko.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 3 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 4 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 5 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 12 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 2 minutami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 9 minutami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 20 minutami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 1 hodinou
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 1 hodinou
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 2 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 3 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 3 hodinami
Nekynuté šátečky
Infarkt uvařila před 4 hodinami
Vločková polévka se smetanou
Valis uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: zapečené housky se smetanou predpek v albertu teplota rozpékání rohlíků pečivo hvězdičky zapečená houska ze zakysanou smetanou rozpekat mrazene pečivo zapečené bagety se zakysanou smetanou zapečené pečivo se slaninou rozpékač housek pečivo se sýrem a zakysanou smetanou rozpekani tvrdeho peciva palačinky na slano se zakysanou smetanou jak rozpékat housky housky k rozpekanu recepty na zapékané pečivo s bylinkami rozpékat housky křupavé vafle křehké lívance jak rozpékat mražené pečivo zapekana houska se syrem slaninou a vejcem pivovarské maso se zakysanou smetanou
Suroviny: houska, sýr nastrouhaný, vejce, sůl, pepř, smetana 12%, pažitka, petrželka
Zapečené hvězdičky se sýrem, smetanou a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rrow
6 názorů