Vláčné řezy s rebarborou a zázvorem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 19 895 kJ / 4 755 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,75 g |
Tuky | 126,10 g |
Vláknina | 32,73 g |
Cholesterol | 563 mg |
Sodík | 605 mg |
Sůl | 2,64 g |
Sacharidy | 788,93 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moučník je příjemně sladkokyselý, osvěžující a nádherně vláčný. Lehce voní po zázvoru, který mu spolu s rebarborou dodává trochu exotickou, pikantní chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 6. 2014 22:04
28. 5. 2014 08:36
Mám v plánu toto udělat na víkend
27. 5. 2014 20:15
27. 5. 2014 19:38
27. 5. 2014 19:27
27. 5. 2014 19:15
27. 5. 2014 17:12
27. 5. 2014 16:08
U nás je akorát problém,když už náhodou peču něco sladkého,tak si vezmu kousek a zlatoušek pak zbytek dojídá 4dny
27. 5. 2014 12:08
27. 5. 2014 10:30
27. 5. 2014 08:33
27. 5. 2014 08:16
No, měla jsem ho asi tak jako na litý perník, tzn. takové, aby se dalo hezky rozetřít po plechu, ale ne zase úplně tekuté...nevím, jak to popsat
26. 5. 2014 23:20
26. 5. 2014 22:45
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 4 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 9 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 11 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Právě bylo uvařeno:
Ananasové řezy s mascarpone
Sendo uvařila před 10 minutami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 29 minutami
Zelný salát s červenou čočkou
Zizalinka uvařila před 2 hodinami
Quiche se špenátem a brokolicí
Denny2711 uvařila před 2 hodinami
Zdravý banánový chlebík
Kristian uvařila před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
káťa uvařila před 3 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Krize uvařila před 3 hodinami
Smrkový med ze samoty u lesa
Andy74 uvařila před 4 hodinami
Křenová omáčka
paprika1000 uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
Jak zpracovat vlašské ořechy. Jsou skvělým zdrojem vitamínů a podporují funkci mozku
Další recepty
Tématické fráze: řezy s rebarborou syrová rebarbora je rebarbora jedovatá buchta se zázvorem vlacne rezy kefír rebarbora moučník se zázvorem rebarborová buchta se zázvorem vláčná rebarborová buchta rebarborová buchta vláčná rebarbora jedovatá rebarborovy koláč se zazvorem rebarbora, řezy vlacna buchta s rebarborou moučníky se zázvorem rebarbora kolac zazvor vlacnabuchta s rebarborou rebarbora kefír vláčná buchta z rebarbory kefir rebarbota
Suroviny: rebarbora, cukr třtinový, vejce, kefír, olej, mouka polohrubá, prášek do pečiva, skořice, zázvor
Vláčné řezy s rebarborou a zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v7Y5
14 názorů