Vepřová játra s petrželkou, zavinutá v česnekovém boku
Suroviny
Porce: individuálně
Nutriční hodnoty
Energie | 9 749 kJ / 2 330 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 238,65 g |
Tuky | 105,67 g |
Vláknina | 25,76 g |
Cholesterol | 3,18 g |
Sodík | 5,07 g |
Sůl | 13,95 g |
Sacharidy | 102,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ze zbytku jater můžeme udělat játrové knedlíčky, guláš, kostky, nebo nudličky na zelenině. Záleží, jaké množství jater zbude. Nebo je dáme zamrazit a použijeme později.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 12. 2014 22:22
Jiro:Jiro,to mě mrzí,že z napsaného postupu nejste moudrý..ale když si prohlídnete celý fotopostup,ne jen hlavní fotku,tak věřím,že to pochopíteVíc podrobněji postup práce opravdu nešel nafotit
16. 12. 2014 20:41
16. 12. 2014 19:07
16. 12. 2014 16:55
15. 12. 2014 22:50
15. 12. 2014 22:00
15. 12. 2014 21:21
15. 12. 2014 21:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 4 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 5 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 7 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 20 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Polévka z kuřecích hřbetů
milan.pohy uvařila před 5 minutami
Buchta - prošívaná deka
Nicoolka uvařila před 41 minutami
Krémová pórková polévka
eliskac uvařil před 1 hodinou
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 2 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 2 hodinami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 3 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Kuřecí chuťovky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Margot pohár
Foxina88 uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Jak využít jednozrnku? Prastarý druh pšenice má měkká a lehce křupavá zrna, nahradí rýži v rizotu i těstoviny v polévce
Další recepty
Tématické fráze: česnekový bok recept játrové knedlíčky ládi hrušky vepřová játra - zamrazit česnekový bok vepřová játra recept vepřová játra játrové knedlíčky můžeme zamrazit recepty ládi hrušky jatrove knedlicky z jatrovky lada hruška jatrové knedlicky vepřova jatra - lze zamrazit jak zamrazit jatra vepřová játra recepty vepřová bok na vepřová játra zamrazit játrové knedlíčky od ládi hrušky gulas s veprovych jater a veproveho boku můžeme zamrazit játra? játrové knedlíčky láďa hruška lada hruška veprovy bok závitky s vepřové játry lada hruška
Suroviny: játra vepřová, bok česnekový, pepř čtyř barev, hořčice plnotučná, petrželka zelená, olej, cibule, česnek, bok česnekový, omáčka worcesterová, omáčka sojová, česnek, máslo, voda, sůl
Vepřová játra s petrželkou, zavinutá v česnekovém boku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R0lz
8 názorů