Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sladkokyselá vepřová játra

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

31. 10. 2012 17:04

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie10 361 kJ / 2 476 kcal
Bílkoviny98,39 g
Tuky180,55 g
Vláknina24,65 g
Cholesterol 1,37 g
Sodík 4,09 g
Sůl10,40 g
Sacharidy102,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Anna Kocikova

1. 11. 2012 18:45

Jana Remkova:Jani,omáčky jsou zakoupené v Lidlu;-)Indonesia je nasládlé chuti,Japanes Style je říznuta slanokyselkavou chutí.Ale dají se v pohodě nahradit jakoukoliv naši sladkou a slanou sojovkou.Nějak jsem nepochopila,jak to myslíš s tím nálevem.U tohoto rcp jsem hříbky propláchla a dala bez nálevu,který je"soplíkové"komzistence a společně s játry obalenými v solamylu by výsledná šťáva byla dost hustá.
Podobně jsem dělala vepřové nudličky a tam jsem už použila hříbky i s nálevem.Ten soplík udělal své a už se ničím nezahušťovalo.Vím,že jsi hříbečková,ale ještě mi nevyšel čas receptík přidat:-8Snad zítra:-))
Všem díky za zájem:-K:-)

Tom Beyk

1. 11. 2012 15:48

Vééééélmi zajímací :-p. To se musí prubnout.:-p:yes:

Dana61

1. 11. 2012 12:12

játra nejím - tedy nemůžu jíst, ale toto je opravdu nádhera:yes::-D zkusím pro ostatní členy rodinky - ty je můžou:-p

JanaDorazinova

31. 10. 2012 23:59

Hmm, ty omáčky vůbec neznám:-S, ale jinak to bude dobré. Jen si nejsem jistá, že bych nedala raději houby bez nálevu;-)

Anna Kocikova

31. 10. 2012 21:36

majda 2:Majdi,jsem ráda,že Tě recept zaujal;-)To nevadí,že výsledná chuť nebude sladkokyselá.Zato Ti tam krásně vyniknou ty hříbky:-p:yes:
Za komentíky i hodnocení všem děkuji:-):-K

nofrona

31. 10. 2012 20:37

Dobrůtka od Aničky na jedničku:yes::yes:

Chambord

31. 10. 2012 20:33

Krásné.

majda 2

31. 10. 2012 18:56

Vypadá to dobře!Zítra to bude asi k obědu,jen hřiby použiju z mražáku,mám jich tam plno:-)).Pak to asi nebude sladkokyselé,ale to nevadí,hlavně,že jsem našla nějaký tip:-p:yes:+6

rebeka

31. 10. 2012 18:22

sladkokyselé a ostré mám ráda;-):-p:yes::yes:
vypadá to úúúžasně;-);-):-):yes::yes:

rozmarynaH

31. 10. 2012 17:13

Vepřová játra s Gazdovskou slaninou a kyselými houbičkami, Aničko, to musí být dobrota:-p. Moc povedené papání:-*:yes:

suslajda

31. 10. 2012 17:06

Jatírka můžu na jakkoli upravená a toto bude bašta:yes::yes:+1

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová játra vepřová játra recepty játra recept vepřové játra recepty vepřová játra recept vepřové játra vepřová játra omáčka játra recepty vepřová játra na omáčku recept na jatra recepty vepřová játra recepty na vepřová játra příprava jater před vařením recepty-vepřová játra recepty na vepřové játra recept játra recept s játry recept vepřova jatra recept na vepřová játra recepty z jater

Suroviny: játra vepřová, slanina gazdovská, houba hřib, cibule, česnek, paprika čerstvá žlutá, paprika sušená pálivá, solamyl, omáčka sojová indonesia, omáčka sojová japanese style, kečup ostrý, pepř mletý, sůl, petrželka zelená

TopRecepty.cz

Sladkokyselá vepřová játra

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EW7m