Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená jehněčí krkovice

Na jaře je nejlepší příležitost dopřát si jehněčí, neboť je to kulinářský skvost první kategorie. Jehněčí maso je výtečné, když víte, jak ho připravit. Pokud jí budete podávat s omáčkou nebo bramborovou kaší, je jen na vás.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 200 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 180 min Bez doby odležení do druhého dne

200 min (20 min příprava + 180 min tepelná úprava, Bez doby odležení do druhého dne)

23. 6. 2015 15:08

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie6 060 kJ / 1 448 kcal
Bílkoviny193,70 g
Tuky64,48 g
Vláknina10,30 g
Cholesterol 450 mg
Sodík 926 mg
Sůl2,30 g
Sacharidy22,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Mátová omáčka : www.toprecepty.cz/recept/43428-matova-omacka/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

23. 6. 2015 21:03

Jehněčí jsem nejedla, ale ta mátová omáčka je zajímavá :yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jehněčí krkovice jehněčí krkovice recept jehneci krkovice recepty jehněci krkovicka jehnečí krkovička recepty recept jehneči krkovička pečená krkovice pečené jehničí ¨krkovice jehne recepty recept na jehněčí krkovici jehněčí krkovička recept jehněčí krkovice jehnice maso recepty jehněčí krkovice na cesneku recepty jehněčí top recepty krkovice recepty recept jehneci krkovice jehněčí bazalka jehnici maso recept jehniči kyta

Suroviny: krkovice jehněčí, bazalka čerstvá, česnek, sůl, pepř mletý, olej

TopRecepty.cz

Pečená jehněčí krkovice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KRzJ