Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 422 kJ / 340 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,68 g |
Tuky | 7,86 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 3,32 g |
Sůl | 8,21 g |
Sacharidy | 49,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chlupaté knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vYL
Moje poznámka
Chlupaté knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vYL
Nejnovější recepty
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 49 minutami
Křehký koláč s mákem
Přidáno před 4 hodinami
Brokolicovo-mrkvová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Paštičky s lososovou pomazánkou
Přidáno před 4 hodinami
Tataráček z matjesů
Přidáno před 4 hodinami
Tousty z trouby se šunkovou smaženicí
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
Janet.P před 9 minutami
Jednoduché punčové řezy
AdyCha před 1 hodinou
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
krrkk před 2 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
nelinka62 před 3 hodinami
Drožďová polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Pórková polévka
MichalRaby před 4 hodinami
Likér z aronie
jana.kulkova před 6 hodinami
Dýňový koláč s mandlovou drobenkou
zdraveskamcou před 8 hodinami
Cuketové řezy s malinami
zdraveskamcou před 8 hodinami
Vafle bez cukru
zdraveskamcou před 10 hodinami
Tématické fráze:
drbáky babica,
chlupateknedliky,
falešné drbáky,
recepty-chlupate knedliky,
drbáky se solamylem,
falešné bosáky,
bosáky od babičky,
babicovychlupateknedliky,
clupaty knedliky,
recept-chlupate knedliky,
clupaté knedlíky recept,
chlupatý s houbama,
strapate knedliky,
knedlíky z cukety,
chlupaté knedlíky s. vajíčky,
clupatý knedlik,
chlupaté knedlíky s houskou videorecept,
nejlepsi bosaky,
babiččiny bosáky,
prave drbaky
Suroviny:
veka,
brambory,
sůl,
vejce
Komentáře (7)
Toto jsou správné chlupaté knedlíky - tvarem,velikostí i konzistencí. Lžicí se dělají noky.
Ale to přece nejsou chlupaté knedlíky, do těch patří hrubá mouka, a ne žemle. S houskou je to lehčí, ale není to ono. A navíc, chlupaté knedlíky se dávaly do vařící vody lžicí, podobně jako noky, nevařily se jako šiška.